Bella Hadid schittert in shoot voor modemerk Giuseppe Zanotti

Een ding moet je Giuseppe Zanotti alvast aangeven, hij weet de modellen voor zijn campagnes wel te kiezen. Nadat eerder J.Lo al een schoenencollectie bij de Italiaan kreeg is het nu de beurt aan Victoria’s Secret Angel Bella Hadid om de collectie aan de wereld te presenteren.


Bella, onlangs nog in een kleine wereldoorlog met China omdat het model er tijdens de VS Fashion Show twee engeltjes van tepels liet slippen, weet als geen ander hoe je een merk op de kaart moet zetten. Samen met topfotografen Mert & Marcus, onder andere gekend voor hun artistieke bijdrage qua foto’s aan Vogue maakten ze deze heerlijke foto’s.

Zelfs groene schoenen lijken nu mooi te staan. Maar wij gaan natuurlijk niet voor een vrouwenschoen vandaag. Wist je dat Giuseppe Zanotti ook een fijne mannencollectie heeft? Check alvast zijn site HIER. Mannenmode en mooie dames…Whatmatters, That Matters!

Credits: Mert & Marcus/Giuseppe Zanotti

Unibet

unibet

You May Also Like

Chantal Janzen naakt in eigen glossy &C (and see)!

Af en toe denken we ook eens aan onze noorderburen. Waarom? Wel we hebben ...

Pijnlijk…jongedame rijdt splinternieuwe Ferrari naar de verdoemmenis (Video)

Zeg maar niet te gauw… “First time driving a Ferrari. This truly is the ...