Met deze 4 tips spot je de tijgers in bed!

Je zal je maar vergissen, verliefd worden en er voor de rest van je leven mee opgescheept zitten. Maar zelfs als je dan die Tinder date of one night stand te pakken hebt, heb je liever een deerne die thuis is in de bedkunst, nee? Nu hebben wij er als volleerde ornithologen (opzoeken, nvdr.) bij Whatmatters nooit een probleem mee gehad om de juiste vogels te spotten en mee naar het nestje te vliegen, maar dat diploma of die gave is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd.

Wij geven je alvast 5 tips/signalen of zekerheden waar je je op kan baseren als je je finale move maakt, de knots bovenhaalt en je sappig stukje vlees mee naar je grot gaat nemen.

Let op haar eetgewoonten

Niet voor niets ging de Whatmatters redactie altijd eerst uitgebreid dineren. Een kostelijke, maar succesvolle tactiek, zo blijkt uit onderzoek. Voor de minder begoede lezers, ook de eurodeals van McDonalds kunnen in het allerslechtste geval, maar dat met film.

Inspecteert ze haar eten al was het een opgegraven schat, eet ze langzaam en smaakvol dan zou dit volgens experts wel eens kunnen wijzen dat ze dol is op lange, langzame seks. Schrokt ze haar hamburger naar binnen als was het een uitgehongerd wolvenjong dan ben je er waarschijnlijk op een kwartier mee klaar.

MIJD slechte eters! Die hebben sowieso geen energie en een flauwvaller kan je missen.

Ze geeft (te pas en te onpas) haar uitgesproken mening

We geven toe, het KAN soms hinderlijk zijn, maar alles is beter dan een besluiteloze vrouw en zeker in bed zal je er voor beloond worden. Ga actief op zoek naar de deernes met een mening die zelf initiatief nemen. Laat die muurbloempjes rustig verder groeien in het hoekje.

Een vrouw die weet wat ze wil pakt altijd beter uit (in veel gevallen zijn deze ook een pak duurder in onderhoud, maar kom, je kan niet alles hebben, nvdr.)

Ze danst al Beyoncé, maar dan beter

Het mag dan een huizenhoog cliché zijn, MAAR daarom is het niet minder waar. Een goede danseres heeft controle over haar lichaam, weet hoe ze moet bewegen en is zekerder van zichzelf. DUS ook al blijf je zelf met de elleboog aan de bar hangen en tik je gin na gin naar binnen, je gaat wel naar huis met die ravissante dame, nat in het zweet en met de losse heupen! Ook die moeten minimaal 1 keer per avond naar de bar of toilet.

Bovendien zijn vrouwen die uren aan een stuk kunnen dansen gegarandeerd sportiever, wat je er aan ziet en ook in bed aan merkt.

Ze is gek op ijs

Is al het vorige te complex, te bedreigend of ben je gewoon te tam? Haast je dan met je verovering, Tinder-date of toevallig opgepikte hinde naar het ijssalon. Uit onderzoek blijkt dat de liefhebbers van koffie ijs, dramatischer zijn en graag verleiden en flirten en daarom perfect bij de aardbei fans passen. Vanille liefhebbers gaan dan weer perfect samen met de chocolade met noten eters en de mint-chocolate-chip-ijs eters passen perfect bij mekaar. Moest je die smaken al kunnen vinden, dan is de dame in kwestie daar onmiddellijk op aanspreken misschien niet het beste idee, dit kan bizar overkomen.

tcoc

You May Also Like

MR.STEVE de échte barbier uit Roeselare

Struinend over de Gentleman’s Fair doet de ware levensgenieter wel wat inspiratie op en ...

Slimme mensen drinken meer alcohol!

Beste drinkebroers, we hebben goed nieuws: het is eindelijk wetenschappelijk bewezen: slimme mensen drinken ...

Zachtere mannen zijn beter in bed

Boys, stop maar met dat overdreven stoer gedoe en het dagelijkse tripje naar de ...