Biski…oftewel jetskiën met een bike

Ok, we zijn midden dertigers en als je onze levensstijl wat volgt, zal het jullie alvast niet verbazen dat wij geen 100 jaar zullen worden. Met andere woorden, de midlife crisis komt er stilaan aan en we zijn dusdanig deftig aan het overwegen ons of een moto of een jetski aan te schaffen

Maar misschien hoeven we niet te kiezen als het van een ondernemer uit Nieuw-Zeeland afhangt. Alan Gibbs, combineert beide geneugten en komt alvast met een moto die met één druk op de knop gewoon transformeert in een jetski. Ok, esthetisch kan het wel iets mooier maar je kan natuurlijk niet alles hebben. Gezien onze midlife crisis zijn we al content met een knappe jonge vrouw…de moto of jetski mag dan net iets minder zijn.

Toch is over nadenken…

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

BMW onthulde zijn nieuwe 8-serie tijdens 24h Du Mans

Na jaren van afwezigheid gaat deze heerlijke Duitser de concurrentie aan… In aanloop naar ...

Met deze gitaar uit carbon ben jij komende zomer de held op de festivalcamping

Werchter 2018? Wij zijn van de partij. Onontbeerlijk naast een combi-ticket, tent en gasvuurtje ...

Puppy 1: de zelfrijdende reiskoffer van Segway

Wie kent ze niet, de Segways? Het hoogtechnologisch snufje dat je kan huren op ...

Hosting door Fraai