Biski…oftewel jetskiën met een bike

Ok, we zijn midden dertigers en als je onze levensstijl wat volgt, zal het jullie alvast niet verbazen dat wij geen 100 jaar zullen worden. Met andere woorden, de midlife crisis komt er stilaan aan en we zijn dusdanig deftig aan het overwegen ons of een moto of een jetski aan te schaffen

Maar misschien hoeven we niet te kiezen als het van een ondernemer uit Nieuw-Zeeland afhangt. Alan Gibbs, combineert beide geneugten en komt alvast met een moto die met één druk op de knop gewoon transformeert in een jetski. Ok, esthetisch kan het wel iets mooier maar je kan natuurlijk niet alles hebben. Gezien onze midlife crisis zijn we al content met een knappe jonge vrouw…de moto of jetski mag dan net iets minder zijn.

Toch is over nadenken…

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Jeremy Clarckson & friends als helden in laatste aflevering The Grand Tour

Voor de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Grand Tour, zijn de ...

Unieke beelden uit de ruimte: Tesla Roadster ‘rijdt’ naar Mars!

Wat een baas, die Elon Musk. Of hij deze nacht één minuut geslapen heeft? ...

Dit wordt de duurst geveilde Ferrari ooit!

45.000.000 miljoen Euro…voor minder gaat dit rode paard niet weg… Eén ding is zeker…wie ...

Hosting door Fraai