Biski…oftewel jetskiën met een bike

Ok, we zijn midden dertigers en als je onze levensstijl wat volgt, zal het jullie alvast niet verbazen dat wij geen 100 jaar zullen worden. Met andere woorden, de midlife crisis komt er stilaan aan en we zijn dusdanig deftig aan het overwegen ons of een moto of een jetski aan te schaffen

Maar misschien hoeven we niet te kiezen als het van een ondernemer uit Nieuw-Zeeland afhangt. Alan Gibbs, combineert beide geneugten en komt alvast met een moto die met één druk op de knop gewoon transformeert in een jetski. Ok, esthetisch kan het wel iets mooier maar je kan natuurlijk niet alles hebben. Gezien onze midlife crisis zijn we al content met een knappe jonge vrouw…de moto of jetski mag dan net iets minder zijn.

Toch is over nadenken…

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Hét kerstcadeau onder 30€: Mini Arcade Machine

Wij zijn volop onze kerstlijstjes aan het maken op onze redactie. Traditioneel gaat er ...

Omdat we allemaal houden van een Men's Society!

Uiteraard hebben we vriendinnen die ons geregeld verwennen. En nee, dan bedoelen we het ...

Boystoys: Niceballs, een wel heel bijzondere stressbal

Speel je stiekem graag met ballen? Dat is geen schande, wat Whatmatters betreft moet ...

Hosting door Fraai