Ook buiten het voetbalveld is Cristiano het scoren verleerd

Het gaat Cristiano Ronaldo niet zo voor de wind de laatste tijd. Het scoren verloopt moeizaam, zijn ploeg, de koninklijken van Real Madrid, halen meer dan waarschijnlijk geen prijs en dat frustreert de golden boy van het voetbal. Een duwtje hier, een schopje daar, wat zwaaien met de armen ginder…allemaal tekenen dat het niet zo goed zit in ‘het kopje’.

Thuis zou je denken dat alles wel voor de wind gaat. (zijn vriendin is net bevallen nvdr) Niet dus…is het omdat hij het scoren op een voetbalveld verleerd is dat hij op een ander manier wil scoren? We weten het niet maar feit is dat CR7 wel achter de rug van zijn net bevallen vrouw berichten heeft gestuurd naar lingerie model Rhian Sugden, een Britse die hij nog kent uit zijn periode bij Manchester United, 9 jaar geleden.

Rhian negeerde de berichtjes en liet alvast weten dat zijn ‘pretty obvious’ berichtjes ook niet in de smaak vielen bij haar boyfriend, acteur Oliver Mellors, die dan maar gelijk zijn beklag deed in ‘kwaliteitskrant’ The Sun. We zullen het houden op een verdienstelijke doelpoging…

Credits: Instagram

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Girl Next Door: Laura Palmkoeck

Wat is de definitie van een Girl Next Door? Is het de vamp van ...

Dit is het mooiste meisje ter wereld: Demi-Leigh Nel-Peters

22 lentes…dat is de leeftijd van het mooiste meisje ter wereld. Nadat ze eerder ...

Alycia Vandenabeele binnenkort Miss België?

En of het lang geleden was dat we nog een Miss-kandidate aan de tand ...

Hosting door Fraai