Ook buiten het voetbalveld is Cristiano het scoren verleerd

Het gaat Cristiano Ronaldo niet zo voor de wind de laatste tijd. Het scoren verloopt moeizaam, zijn ploeg, de koninklijken van Real Madrid, halen meer dan waarschijnlijk geen prijs en dat frustreert de golden boy van het voetbal. Een duwtje hier, een schopje daar, wat zwaaien met de armen ginder…allemaal tekenen dat het niet zo goed zit in ‘het kopje’.

Thuis zou je denken dat alles wel voor de wind gaat. (zijn vriendin is net bevallen nvdr) Niet dus…is het omdat hij het scoren op een voetbalveld verleerd is dat hij op een ander manier wil scoren? We weten het niet maar feit is dat CR7 wel achter de rug van zijn net bevallen vrouw berichten heeft gestuurd naar lingerie model Rhian Sugden, een Britse die hij nog kent uit zijn periode bij Manchester United, 9 jaar geleden.

Rhian negeerde de berichtjes en liet alvast weten dat zijn ‘pretty obvious’ berichtjes ook niet in de smaak vielen bij haar boyfriend, acteur Oliver Mellors, die dan maar gelijk zijn beklag deed in ‘kwaliteitskrant’ The Sun. We zullen het houden op een verdienstelijke doelpoging…

Credits: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Naaktmodel loopt enkel met likje verf door shopping center en niemand heeft het door!

Potverdekke…zelfs kenners als wij moesten toch een keer of drie kijken voor we effectief ...

Nikky De Backer, model en halve finaliste Miss Fashion

De redactie zal zich moeten splitsen dit weekend. Onze zaterdag zit volgepland. Tal van ...

Ontrouwe Temptation daagt uit in doorzichtig slipje

‘Them-Thee-Sjhen’…hoor je net als ons ook dit woord hijgend over de tong gaan? Dan ...

Hosting door Fraai