Netflixtip van de maand: Altered Carbon

Lads, vergeet The Crown, laat The Sinner voor wat het is en heb je genoeg van de drugskartels van Narcos of The Mechanism? Dan is Altered Carbon jouw nieuwe Netflix Originals serie die u aan de bank zal kluisteren in februari.

Waarover gaat het? Een bloedstollend verhaal vol moord, seks, verraad dat zich afspeelt in de toekomst waarin technologie de maatschappij helemaal volledig heeft veranderd. Het is gebaseerd op de gelijknamige steampunk-klassieker van Richard K. Morgan.

Stel je een wereld voor waarin het bewustzijn kan worden gedigitaliseerd en menselijke lichamen verwisselbaar zijn. Dat is om problemen vragen. Zo ook voor Takeshi Kovacs, een eenzame overlever uit een elitegroep van interstellaire strijders, die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is honderden jaren in ijs gevangen gehouden, tot de rijke Laurens Bancroft hem een tweede kans gunt, in een nieuw lichaam…uiteraard. In ruil voor die tweede kans moet de elitestrijder een moord oplossen, en wel de moord op Laurens Bancroft himself.

De cast zelf is ook niet mis…met hoofdrollen voor Joel Kinnaman (House of Cards, The Killing), James Purefoy (The Following, Rome), Byron Mann (Arrow), Chris Conner (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson) en Martha Higareda heeft deze serie, die je vanaf 2 februari kunt bekijken, alvast niet op een naam meer of minder gekeken. Oh ja, alle afleveringen zijn vanaf dan beschikbaar…haal de voorraad chips en cola maar boven, je zal de komende dagen niet veel daglicht zien!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Netflix-tip: El Chapo seizoen 2!

Wat zag ons lodderig oog op een zondagmorgen na een stevig nachtje doorzakken? Wel, ...

Alexis Ren is Sports Illustrated Rookie of The Year 2018

Aangezien wij in België (en Nederland?) jammer genoeg geen badpakkenspecials meer hebben (RIP ‘P’ ...

Miami's Finest Topfotograaf: Alex Manfredini (foto's NSFW)

We kunnen er niet om heen. Dennis Black Magic is back en haalt constant ...

Hosting door Fraai