Netflixtip van de maand: Altered Carbon

Lads, vergeet The Crown, laat The Sinner voor wat het is en heb je genoeg van de drugskartels van Narcos of The Mechanism? Dan is Altered Carbon jouw nieuwe Netflix Originals serie die u aan de bank zal kluisteren in februari.

Waarover gaat het? Een bloedstollend verhaal vol moord, seks, verraad dat zich afspeelt in de toekomst waarin technologie de maatschappij helemaal volledig heeft veranderd. Het is gebaseerd op de gelijknamige steampunk-klassieker van Richard K. Morgan.

Stel je een wereld voor waarin het bewustzijn kan worden gedigitaliseerd en menselijke lichamen verwisselbaar zijn. Dat is om problemen vragen. Zo ook voor Takeshi Kovacs, een eenzame overlever uit een elitegroep van interstellaire strijders, die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is honderden jaren in ijs gevangen gehouden, tot de rijke Laurens Bancroft hem een tweede kans gunt, in een nieuw lichaam…uiteraard. In ruil voor die tweede kans moet de elitestrijder een moord oplossen, en wel de moord op Laurens Bancroft himself.

De cast zelf is ook niet mis…met hoofdrollen voor Joel Kinnaman (House of Cards, The Killing), James Purefoy (The Following, Rome), Byron Mann (Arrow), Chris Conner (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson) en Martha Higareda heeft deze serie, die je vanaf 2 februari kunt bekijken, alvast niet op een naam meer of minder gekeken. Oh ja, alle afleveringen zijn vanaf dan beschikbaar…haal de voorraad chips en cola maar boven, je zal de komende dagen niet veel daglicht zien!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters dient voor inspiratie ‘De Slimste Mens’

Als er één programma is waar onze Digicorder standaard op opnemen staat, dan is ...

Exclusief: Elise pakt uit met Horno!

Wanneer extreme sensaties elkaar ontmoeten, dan verkrijg je nieuwe en vaak toch wel aparte ...

Whatmatters zit in Disneyland Parijs en het park heeft groot nieuws!

In 2021 breiden ze uit met drie nieuwe parkdelen! Twee weken geleden liepen we ...

Hosting door Fraai