Jubileum editie (25e seizoen) Top Gear wordt om van te smullen!

Ok, voor de echte fans is Top Gear gestorven met het verdwijnen van Jeremy, James en Richard. Toch is het meest bekeken autoprogramma van de laatste (15?) jaar op sterven na dood. Met een echt wel goede Chris Harris, grappige Matt ‘Joey’ LeBlanc en intelligente Rory Reid blijft het een spektakel om naar te kijken. De dikste bakken, de tofste challenges,…subtiel in beeld gebracht, wordt ook jaargang 25 een topeditie om van te smullen. Kijk alvast maar eens naar de vrijgegeven trailer!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Wat Als? Luxe autobouwers stadswagentjes zouden produceren?

Neen, dit is geen vraag zoals gesteld in het populaire tv-programma, het is gewoon ...

Eurovision Song: de punten van Whatmatters!

Eerlijk, wie kijkt er nog naar het Eurovisie Song, de homogemeenschap even buiten beschouwing ...

Hosting door Fraai