In stijl tafeltennisen als een held in jouw mancave doe je zo

Nog inspiratie nodig om je mancave uit te breiden met een geweldig hebbedingetje? Omdat jij en je maten haantjes zijn, sowieso competitief ingesteld zijn en dit gewoon al sportend kunnen uitvechten aan de tafeltennistafel is er nu de stijlvolle Impatia tafeltennistafel. Een must have die niet mag ontbreken in jouw mancave.

En stijlvol? Ja hoor! Deze tafeltennistafel is net zo goed een kunstwerk als een speeltafel. Ze is gemaakt van kristalglas en ziet er met zijn 24-karaats verbindingsnaden (handgemaakt door een Italiaanse goudsmid) ook gewoon magnifiek knap uit.

En ben je niet zo vol tafeltennis, ze kan ook dienen voor beerpong! Laat maar weten als je ze hebt, wij komen met de ganse redactie wel eens langs!

Bron: Gewoonvoorhem

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Sprokkel kortingen met TAGCITY

Wist je dat wij Belgen zowat de grootste bonnetjesknippers ter wereld zijn. Voor de ...

Een race tegen/met de klok

Een Belgisch klokje, daar zeggen we geen nee tegen. Jammer genoeg hebben we maar ...

Hosting door Fraai