Oh no! Meest smaakloze trend aller tijden komt terug! De Buffalo!

We bekennen! Ook wij liepen eind jaren ’90 op zolen die dikker dan 5cm waren. Waarom? Omdat we dachten hip te zijn? Omdat we kuddedieren waren? Wie zal het zeggen…in ieder geval zijn de foto’s waar we ons zo voor schamen met ons op deze plateauzolen erop of verbrand, of vakkundig verknipt.

To the point…hij komt terug! De nieuwe Buffalo’s, die eind vorig jaar gelanceerd werden, lijken nog verdacht veel op de oude modellen die wij in onze schoenkast hadden staan. Ze bestaan in zwart en wit, hoog en laag en kosten om en bij de 200 euro maar in verschil met vroeger, zijn ze voorlopig enkel te krijgen in high-end boutiques.

in ons land kan je ze krijgen bij concept store Smets in Brussel en ze verkopen wonderwel goed, aldus Nicolas Wydouw van Smets. “Er is interesse vanuit verschillende hoeken: voor de ene generatie is het pure nostalgie, terwijl 15- tot 18-jarigen ze nu pas ontdekken. Alleen de ouders die de schoenen toen al vreselijk vonden, vinden ze nog altijd maar niets.”

Wij zijn alvast niet meer van zin ze te dragen. Maar moest je het toch overwegen, geven we je nog extra stijladvies mee. Hou het simpel en draag boven de verschrikkelijk lelijke schoen een vintage jeans (501 scoort altijd goed) en een simpel effe wit of zwart T-shirt. Zo valt het misschien niet te hard op!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Palace x adidas O’Reardon: Skate on!

Uiteraard hoef je geen skateboard te hebben om de typische schoenen te dragen die ...

Een badpak met borsthaar!

Trends komen, trends gaan, maar als deze doorbreekt dan is het einde helemaal zoek. ...

Gastblogger Pieter-Jan Liekens over Bitcoin…The present & The Future

Bitcoin, wij hebben het verhaal helemaal gemist. Ons is ooit (jaar of zes geleden) ...

Hosting door Fraai