Oh no! Meest smaakloze trend aller tijden komt terug! De Buffalo!

We bekennen! Ook wij liepen eind jaren ’90 op zolen die dikker dan 5cm waren. Waarom? Omdat we dachten hip te zijn? Omdat we kuddedieren waren? Wie zal het zeggen…in ieder geval zijn de foto’s waar we ons zo voor schamen met ons op deze plateauzolen erop of verbrand, of vakkundig verknipt.

To the point…hij komt terug! De nieuwe Buffalo’s, die eind vorig jaar gelanceerd werden, lijken nog verdacht veel op de oude modellen die wij in onze schoenkast hadden staan. Ze bestaan in zwart en wit, hoog en laag en kosten om en bij de 200 euro maar in verschil met vroeger, zijn ze voorlopig enkel te krijgen in high-end boutiques.

in ons land kan je ze krijgen bij concept store Smets in Brussel en ze verkopen wonderwel goed, aldus Nicolas Wydouw van Smets. “Er is interesse vanuit verschillende hoeken: voor de ene generatie is het pure nostalgie, terwijl 15- tot 18-jarigen ze nu pas ontdekken. Alleen de ouders die de schoenen toen al vreselijk vonden, vinden ze nog altijd maar niets.”

Wij zijn alvast niet meer van zin ze te dragen. Maar moest je het toch overwegen, geven we je nog extra stijladvies mee. Hou het simpel en draag boven de verschrikkelijk lelijke schoen een vintage jeans (501 scoort altijd goed) en een simpel effe wit of zwart T-shirt. Zo valt het misschien niet te hard op!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De Trendkleuren voor de zomer 2017

Aangezien we het als onze persoonlijke missie zien bij Whatmatters, jullie op de hoogte te ...

Wanneer Adidas over het muurtje bij Gucci kijkt, krijg je dit!

Het model ‘EQT’ scheert al een hele tijd hoge toppen in sneakerland. De ene ...

Hosting door Fraai