#NoBraClub is de nieuwste trend op Instagram

Laat het duidelijk zijn, onze aandacht is meteen getrokken!

Een halve eeuw nadat zo goed als alle vrouwen in de jaren ’60 besloten hun borsten vrij te laten bewegen onder de trui of T-shirt wordt deze heerlijke vorm van vrijheid nieuw leven in geblazen. Waar een paar jaar geleden dit ook even een revival kende, zij het eerder uit fashion-overwegingen, is het nu echt menens en laat ‘The New York Post’ alvast weten dat 2018 het jaar zal worden waar vrouwen zullen laten horen en vooral zien dat ze geen BH’s meer nodig zullen hebben! We zouden een hashtag #metoo willen creëren maar naar het schijnt bestaat die al.

Reden volgens The New York Post zou zijn dat vrouwen zich gevangen voelen in BH’s en ze hun borsten ook wel eens graag wat ‘vrije tijd’ geven. Geen #metoo maar de #freethemtits en #nobraclub zijn alvast geboren!

“Because women are modern art” – No Bra Club

En hoe is onze aandacht dan getrokken? Wel, BH-loze vrouwen nemen momenteel Instagram en andere sociale media over. Spil in het hele gebeuren zijn de crop tops van het Australische merk No Bra Club. Zij spelen maar al te graag in op de nieuwe hype en waar een hype is, liggen influencers op de loer. Ze kunnen in het jagen achter volgers natuurlijk niet op elkaar achterblijven. De ene na andere ravissante influencer/model/celeb laat de boobs los onder de shirt en laat zo zowaar de hele wereld lekker meegenieten, tevens het grootste verschil met de hype die ook 50 jaar geleden uitbarstte, die influencers…

Soit, daar beelden meer zeggen dan woorden, laten we je alvast even meegenieten…

Credits: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Waarop letten bij de aanschaf van een maatpak?

Elke man MOET minstens één geweldig pak hebben, zeg dat Whatmatters het gezegd heeft! Ook ...

Nieuwe Miss België gaat van de grond!

Of hoe je met een goede en aantrekkelijke titel alvast de aandacht kunt trekken. ...

3 keer Dutch Denim

Dat de Nederlanders net wat ondernemender zijn dan ons Belgen, dat is geen geheim. ...

Hosting door Fraai