Dit is zowat het vetste huis in Londen

Ondergetekende is op zoek naar een nieuwe woonst en elke vorm van inspiratie is welkom. Bij deze zoektocht naar inspiratie stootten we op een wel heel erg knap huis, een herenhuis dat ligt op Primrose Hill in Londen. Classy en met ingewerkt zwembad…om maar te zeggen, geen spek voor onze bek!

Het herenhuis is ontworpen door architecten Richard Paxton en Heidi Locher. Hun bedoeling was een soort strakke tempel te maken waar je helemaal tot rust komt. En hoe dit gelukt is! Met zowaar een rechthoekig inpandig en omringd met glas zwembad, voel je je gewoon altijd op vakantie. Het heldere water in combinatie met het glas zorgt voor een soort blauwe gloed door de kamer

De moderne woning zelf ligt een beetje verstopt in het klassevolle Primrose Hill, gekend om zijn Vicoriaanse straatjes. Het contrast tussen de omgeving en de woning kan niet groter zijn. De woning zelf is ondertussen net verkocht en ons bod werd helaas niet weerhouden. De nieuwe eigenaar legde hiervoor netjes een dikke 6,5 miljoen Euro op tafel.

Credits: Paxton & Locher

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Vlogger Casey Neistat beleeft 'the American dream'!

Wat doen wij met Whatmatters verkeerd? Dat was de enige zin die we uit ...

MAES trakteert jou en je maten!

Vraagje: Welk biermerk is bekend geworden met een slogan waar je maten en makkers ...

Voor de echte (fijn)proevers!

Tegen een proeverij zeggen we zelden tot nooit nee bij Whatmatters: als we tijd ...

Hosting door Fraai