Charlotte De Witte krijgt eigen stage op Tomorrowland en zo ben je zeker van jouw tickets!

Mannen, wees er snel bij want slechts tot 2 februari kan je jezelf pré-registreren voor de oh zo gewilde tickets voor Tomorrowland. Straffer nog, de Belgische voorverkoop vindt vandaag plaats, en dit om 11u! Geen nood als je er niet uit de ellenlange wachtrij komt, ook volgende week, 3 februari (17u) heb je nog kans tijdens de wereldwijde verkoop.

Tomorrowland geeft net zoals elk jaar ook dit jaar heel wat labels en dj’s de kans om een eigen podium te hosten. Onder meer één van onze favoriete en wel erg ravissante Charlotte De Witte krijgt de eer om zoals andere sterren zoals er zijn Eric Prydz, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies, haar favoriete dj’s uit te nodigen op haar stage.

Maar hoe scoor je best jouw tickets? Wel, we geven alvast deze 8 tips!

1. Wees op tijd

Logisch! Log je pas één na 11 in heb je prijs. Dan beland je meteen ergens achteraan op de wachtlijst. Dag TML en vooral gesakker op social media.

2. Registreer je en hou je gegevens klaar

Zoals daarnet al aangegeven, moet je je eerst registreren.

3. Kies de juiste browser 

Vergeet Internet Explorer, maar ga eerder voor Firefox of Chrome. Sluit ook alle andere tabbladen en downloads in die browser af en zet geen andere programma’s open. Alle overbodige traffic kost je alleen maar snelheid!

4. Kies voor de kabel

Het klinkt oubollig maar vergeet vandaag WIFI. Met een draadloze verbinding is de kans groter dat je eens een netonderbreking hebt.

5. Weet wat je wil

Nadat je ingelogd bent, kom je voor een eerste keuze te staan. Wat wil je? Full Madness inclusief camping? Vrijdag? Zaterdag? Zondag? Zodra je ticket gekocht is, kan je dat niet meer veranderen.

6. Refresh niet

Refresh je internetpagina nooit! Dat doet je gewoon terug achteraan in de lijst terechtkomen…en achteraan de lijst wil zeggen, DAG TML en opnieuw gesakker op Facebook. Een plaat die wel eens meer blijft hangen op zo een dagen.

7. Hou je bankkaart klaar

Betalen kan alleen met een Belgische bankkaart en níét met een kredietkaart. Zie dus dat je jouw ‘home banking’-toestel bij de hand hebt, want als je de betaling niet meteen kan doen, wordt je bestelling geannuleerd. Misschien niet onbelangrijk, zie dat er genoeg sollen op de rekening staan!

8. Niet gelukt?

Probeer op 3 februari gewoon opnieuw. Let wel op, dan zit heel de wereld achter zijn PC/laptop/tablet/smartphone…

Succes!

Credits: Facebook/Instagram Charlotte De Witte

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Wij spelen verpleegstertje met Anne Van Den Kieboom

Hoe je het ook draait of keert, ooit worden wij verzorgd, krijgen we eten, ...

Whatmatters' Model-Engeltje, Melissa Engels

Grote mooie ‘engeltjes’ met lange benen. Naast ons eigen lief (1m87 nvdr) denken we ...

Kiehl's & Les Apéros Urbains: een goed gevoel

  Kiehl’s volgen we bij Whatmatters al langer. De leuke uitstraling van het merk ...

Hosting door Fraai