1 Jaar Weekendmadeliefjes (52)

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Aangezien we net 1 jaar met deze madeliefjes bezig zijn, krijgen jullie het beste van afgelopen jaar! Geniet ervan!

Credits:Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Kim Feenstra: iets met katten en handschoenen!

Moeten we Kim Feenstra nog voorstellen? Aan de Nederlanders onder onze lezers misschien niet, ...

Alycia Vandenabeele binnenkort Miss België?

En of het lang geleden was dat we nog een Miss-kandidate aan de tand ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Lynn Mikolajczak

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Hosting door Fraai