Wordt het toch nog iets tussen tennisbabe Bouchard en haar grootste fan?

Er was eens…en ze leefden nog lang en gelukkig! Zo begint en zo eindigt elk sprookje. Of er voor de fan van de Canadese tennisster Eugenie Bouchard een happy end(ing) inzat, dat was koffiedik kijken. Hoewel de fortuinlijke jongeman erin slaagde na een weddenschap een date te versieren en dat zelfs mocht eindigen in haar appartement, was er nog geen sprake van een liefdesrelatie. Maar er is hoop want er komt opnieuw een date, daar waar het allemaal ooit begon…

Het (liefdes)verhaal startte allemaal tijdens de Superbowl tussen de Patriots en de Falcons vorig jaar. De tennisbabe deelde op Twitter dat ze er heel van was dat de Falcons die een erg riante voorsprong van 25 punten hadden op de Patriots met de Super Bowl gingen lopen. Een fan van haar daagde de ravissante tennisster uit voor een date als de Patriots het tegendeel bewezen. Alsof Cupido de gebeden aanhoorde, schoot hij met zijn pijlen de Patriots alsnog naar winst. Genie (voor de vrienden) toonde zich een waardig verliezer en trok op date met de gelukkige rekel. Dit keer geen American Football, wel een potje NBA.


Na een tweet van NFL Canada reageerden de twee wel erg positief op de uitnodiging voor de volgende Super Bowl binnen twee weken waar The Patriots hun titel zullen verdedigen tegen The Eagles. Of de vonk dan nu effectief wel overslaat, is maar de vraag. De fan zal nog een keer voorbij ijshockeyspeler Jordan Caron moeten, die de laatste tijd wel erg vaak in gezelschap van Genie gesignaleerd is. Och ja, bodycheck en gaan met die banaan, denken we!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Alexis Ren laat zien hoe zij tot ’s werelds mooiste kontje komt!

Whatmatters: “Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft het mooiste kontje van het land?” ...

Weekendtip: "Antwerpen Proeft" mét en van Marisa Papen

Culinaire evenementen, wij zijn fan! Eén van onze favoriete evenementen en met stip genoteerd ...

Weekendmadeliefjes 48

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Hosting door Fraai