DVD RELEASE – Kingsman: The Golden Circle

Een tijdje terug hadden we de eer naar Londen te mogen trekken om een paar locaties waar deze film is opgenomen te mogen gaan bekijken. Maar daar stopte het niet! We verbleven ook twee nachten in het geweldige ‘The Ned’ hotel en hadden een korte, maar krachtige meet and greet met Matthew Vaughn de regisseur van de film. Een unieke belevenis!

Uit op DVD en Blu-Ray

Sinds gisteren is het eindelijk zo ver: de film is uitgekomen op DVD en op Blu-ray. En natuurlijk zouden we Whatmatters niet zijn als we niet een aantal exemplaren hadden weten te bemachtigen. Meer nog: we geven er een heel aantal weg. Hoe we dat doen? Vanavond gaan we via Facebook live streamen, waarbij we maar liefst 10 dvd’s kunnen weggeven? Vanaf 19u plannen we gedurende een 2-tal uurtjes live te gaan, dus bezoek zeker onze Facebookpagina als je kans wil maken. Een onschuldige kinderhand (Pippa) zal de 10 winnaars selecteren.

Gesigneerd exemplaar + 10 DVD’s te winnen

Eén winnaar krijgt trouwens nog een leuk extraatje. Omdat we natuurlijk al snel maatjes werden met Matthew Vaughn (overigens de man van Claudia Schiffer) drukte hij ons ook nog een gesigneerde box in de handjes met een leuk tekstje op. Wel die geven we natuurlijk ook weg!

Meer over de film?

In de tweede Kingsman-film ‘The Golden Circle’ volgen we wederom Eggsy (Taron Egerton). Sinds hij het van straatschoffie tot Kingsman-gentleman heeft weten te schoppen, gaat het hem voor de wind. Zijn reputatie als superspion groeit, hij woont samen met zijn vriendin Tilde – de Zweedse kroonprinses – en hij combineert zijn bijzondere baan en privébestaan moeiteloos. Als terreurorganisatie de Golden Circle, onder leiding van Poppy (Julianne Moore), toeslaat, komt het voortbestaan van de Kingsman ernstig in gevaar. Samen met hun Amerikaanse collega’s gaan ze de strijd aan om de toekomst veilig te stellen. De snelle actiescènes, mooie maatpakken, gadgets, Britse humor en een topcast met onder andere Colin Firth, Halle Berry, Channing Tatum en Jeff Bridges maken KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE een mustsee voor iedere stijlvolle gentleman.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

OneCoWork Barcelona: Werken in stijl!

Loonslaaf of niet, de meeste mensen zijn gedoemd tot werken. Als het van de ...

Een 'cool' VW-busje voor thuis!

Drinken en rijden gaan niet samen. Het is dus bijgevolg not done de hele ...

Wij zijn helemaal in de MMooD

We geven het toe, interieur komt net een tikkeltje minder aan bod, waarschijnlijk omdat ...

Hosting door Fraai