Olivia Culpo is de reden waarom wij ‘The patriots’ in de NFL Super Bowl willen!

NFL, of American Football…wij zijn er alvast grote fan van! Tot voor kort waren we grote fans van de Miami Dolphins en dit om verschillende redenen. Eén, het zwoele en altijd warme Miami, de knappe Latino cheerleaders en omdat we opgegroeid zijn met het bekende rugnummer 13, Dan Marino, één van de helden uit de film ‘Ace Ventura, Pet Detective’. Wel, vergeet de Dolphins, wij willen de New England Patriots zo lang als mogelijk zien meegaan in de competitie.

Waarom? Wel, omwille van de wel heel ravissante knapperd die elke keer weer in de tribune zit, Olivia Culpo. Deze voormalig Miss Universe is sinds kort de vriendin van ‘Patriots’ Wide Receiver (WR en dus lopen, ballen aanpakken en scoren) Danny Amendola. Danny, die dit jaar op het veld nog maar twee Touch Downs gescoord heeft, doet het buiten het veld (volgens ons toch) net iets beter! Kijk maar mee!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

3 waanzinnig exclusieve ski chalets!

Eerlijk, zet met op latten en ik breek mijn benen. Dat is dus ook ...

Weekendmadeliefjes 17

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

De creatieve snelheidsduivel in Charlotte Ceyssens

Snelle wagens, mode, grafisch ontwerp: het interesseert ons allemaal. Bizar dat het dan nog ...

Hosting door Fraai