Olivia Culpo is de reden waarom wij ‘The patriots’ in de NFL Super Bowl willen!

NFL, of American Football…wij zijn er alvast grote fan van! Tot voor kort waren we grote fans van de Miami Dolphins en dit om verschillende redenen. Eén, het zwoele en altijd warme Miami, de knappe Latino cheerleaders en omdat we opgegroeid zijn met het bekende rugnummer 13, Dan Marino, één van de helden uit de film ‘Ace Ventura, Pet Detective’. Wel, vergeet de Dolphins, wij willen de New England Patriots zo lang als mogelijk zien meegaan in de competitie.

Waarom? Wel, omwille van de wel heel ravissante knapperd die elke keer weer in de tribune zit, Olivia Culpo. Deze voormalig Miss Universe is sinds kort de vriendin van ‘Patriots’ Wide Receiver (WR en dus lopen, ballen aanpakken en scoren) Danny Amendola. Danny, die dit jaar op het veld nog maar twee Touch Downs gescoord heeft, doet het buiten het veld (volgens ons toch) net iets beter! Kijk maar mee!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Het heetste festival ter wereld is afgetrapt: Coachella

Helaas…onze persaccreditatie was ook dit jaar net te laat binnen. Ondertussen zijn wij dan ...

Trainen als een pro: Gymeyes!

Ben jij er zo eentje die het maximale uit elke gymbeurt wil halen? Zo ...

Hoe zou het zijn met … Daniela Degraux

Waar je Daniela Degraux van moet kennen? De Biker Boys bijvoorbeeld? Als Claudia maakte ...

Hosting door Fraai