Olivia Culpo is de reden waarom wij ‘The patriots’ in de NFL Super Bowl willen!

NFL, of American Football…wij zijn er alvast grote fan van! Tot voor kort waren we grote fans van de Miami Dolphins en dit om verschillende redenen. Eén, het zwoele en altijd warme Miami, de knappe Latino cheerleaders en omdat we opgegroeid zijn met het bekende rugnummer 13, Dan Marino, één van de helden uit de film ‘Ace Ventura, Pet Detective’. Wel, vergeet de Dolphins, wij willen de New England Patriots zo lang als mogelijk zien meegaan in de competitie.

Waarom? Wel, omwille van de wel heel ravissante knapperd die elke keer weer in de tribune zit, Olivia Culpo. Deze voormalig Miss Universe is sinds kort de vriendin van ‘Patriots’ Wide Receiver (WR en dus lopen, ballen aanpakken en scoren) Danny Amendola. Danny, die dit jaar op het veld nog maar twee Touch Downs gescoord heeft, doet het buiten het veld (volgens ons toch) net iets beter! Kijk maar mee!

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Nederlandse komt uit de schaduw van nichtjes Gigi en Bella Hadid

Goei genen ten huize familie Hadid. Niet enkel zijn Bella en Gigi waanzinnig hot, ...

De Duitsers zijn nu al Wereldkampioen

Tenminste, als het op stijl aankomt… Voetbal en mode, het is zelden een geslaagd ...

Niet meer dan publiciteitsstunt: Usain Bolt gaat NIET voetballen!

Het is te zeggen…toch niet op professioneel niveau. De carrièreswitch van de snelste man ...

Hosting door Fraai