Johnnie Walker eert jaar van de hond met gelimiteerde fles!

Het is bijna Chinees Nieuwjaar, meer bepaald 16 februari. En zoals de traditie het voorschrijft staat elk jaar in het teken van een dier. komend jaar, van 16-02-2018 tot 04-02-2019, is dit de hond. Ter ere van dit spektakel heeft Johnnie Walker een Limited Edition-fles op de markt gebracht met een wel heel uniek en ingewikkeld ontwerp! De hond, een symbool van welvaart in de Chinese astrologie, staat centraal. De trouwe viervoeter verkent langs het vuurwerk, de lampionnen en dansende draken de wereld en brengt zo geluk aan iedereen die zijn pad in het nieuwe jaar kruist.

Dit ‘Blue Label’ heeft een een afdronk in een echte Highland-style van bloemen, eikenhout, gedroogd fruit, kruiden en honing! Chinezen zijn met veel dus snel zijn is de boodschap. Om een flesje op de kop te kunnen tikken moet je bij Master of Malt zijn! Santé!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Oep a bakkes!

Ooit kwam een soortgelijke quote in Antwerpen uit de mond van een wereldberoemde (lees Antwerpen) ...

Join the Force en laat je scheren door de Star Wars-Shavers van Philips!

Star Wars…we moeten eerlijk bekennen…echte fans zijn we niet. Maar voor je ons levend ...

Nostalgie ten top! Herintrede van de Game Boy is een feit!

Kinderen uit de 80’s en begin jaren 90, zoals wij, zullen zich deze wel ...

Hosting door Fraai