Johnnie Walker eert jaar van de hond met gelimiteerde fles!

Het is bijna Chinees Nieuwjaar, meer bepaald 16 februari. En zoals de traditie het voorschrijft staat elk jaar in het teken van een dier. komend jaar, van 16-02-2018 tot 04-02-2019, is dit de hond. Ter ere van dit spektakel heeft Johnnie Walker een Limited Edition-fles op de markt gebracht met een wel heel uniek en ingewikkeld ontwerp! De hond, een symbool van welvaart in de Chinese astrologie, staat centraal. De trouwe viervoeter verkent langs het vuurwerk, de lampionnen en dansende draken de wereld en brengt zo geluk aan iedereen die zijn pad in het nieuwe jaar kruist.

Dit ‘Blue Label’ heeft een een afdronk in een echte Highland-style van bloemen, eikenhout, gedroogd fruit, kruiden en honing! Chinezen zijn met veel dus snel zijn is de boodschap. Om een flesje op de kop te kunnen tikken moet je bij Master of Malt zijn! Santé!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Zoals het klokje in de USA tikt, …

Ok, we geven het grif toe, sommige stijlvolle horloges zijn stevig geprijsd en dus ...

Pure luxe voor je oren

Een streepje muziek op tijd en stond kan nooit geen kwaad. Vaak is het ...

Whatmatters trekt naar Kikkerland

Correct, bij de naam Kikkerland moesten we ons toch even achter de oren krabben. ...

Hosting door Fraai