Johnnie Walker eert jaar van de hond met gelimiteerde fles!

Het is bijna Chinees Nieuwjaar, meer bepaald 16 februari. En zoals de traditie het voorschrijft staat elk jaar in het teken van een dier. komend jaar, van 16-02-2018 tot 04-02-2019, is dit de hond. Ter ere van dit spektakel heeft Johnnie Walker een Limited Edition-fles op de markt gebracht met een wel heel uniek en ingewikkeld ontwerp! De hond, een symbool van welvaart in de Chinese astrologie, staat centraal. De trouwe viervoeter verkent langs het vuurwerk, de lampionnen en dansende draken de wereld en brengt zo geluk aan iedereen die zijn pad in het nieuwe jaar kruist.

Dit ‘Blue Label’ heeft een een afdronk in een echte Highland-style van bloemen, eikenhout, gedroogd fruit, kruiden en honing! Chinezen zijn met veel dus snel zijn is de boodschap. Om een flesje op de kop te kunnen tikken moet je bij Master of Malt zijn! Santé!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat je masseren door je hoodie

Bij Whatmatters tikken we wat af, het lot van een redactie. Geregeld moeten we ...

Porto Tonic, de nieuwe zomerhype?

Om nu te zeggen dat we het met Gin Tonic helemaal gehad hebben, dat ...

Dit zijn de 5 beste biersteden van Europa

Althans National Geographic… Of we het eens zijn met de lijst uit een onderzoek ...

Hosting door Fraai