Whatmatters Teambuilding: SAW Escape Room Las Vegas

Stel, je wordt wakker in een verlaten pand, vastgeketend aan de muur, met een klem rond je nek dat elk moment je hersenen tegen het plafond kunnen doen spatten en het sleuteltje van de handboeien blijken achter jouw oogbol te zitten verstopt. Wat doe je?

Bon, we hebben het over de film SAW, misschien wel de bekendste horror-reeks van het moment. En over ‘van het moment’ gesproken, een ware hype onder de teambuildings zijn escape rooms, kamers waar je samen met een stel vrienden of bij wijze van teambuilding, collega’s opdrachten moet vervullen binnen een bepaalde tijd om, zoals de naam het al zegt, te ontsnappen. Voeg deze twee hypes samen, en je hebt een SAW Escape Room.

Plaats van het gebeuren? Sin City, oftewel Las Vegas. Hier opent deze week The Official SAW Escape Experience. Daar zal je in een verlaten slachthuis moeten zien te ontspannen uit donkere kamers, waar een duivelachtige Jigsaw je komt vertellen wat je moet doen om maar niet op een bloederige manier aan je einde te komen.

Anders dan de escape rooms die wij kennen, gaat het hier niet om een kamer, maar wel om een heel gebouw. En zoals het Las Vegas beaamt, pretenderen ze hier dan ook de grootse escape room ter wereld gemaakt te hebben.
Vegas kennende kan je waarschijnlijk ook een gokje wagen op het eindresultaat. Jij in de hoofdrol van de nieuwe SAW, Het kan zo! Do you want to play the game?

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters on the road: Met Fiat naar Monaco

Er zijn slechtere perstripjes… Jens, twee dagen Monaco en wat cruisen in de nieuwe ...

Win Win Win 5 duotickets voor deze brute film: ‘A Prayer Before Dawn’

Eigen aan woensdag… Filmkenners zitten elke woensdag op het randje van hun stoel. Dit ...

Hollywood investeert in drank! Nu ook een Ryan Reynolds Gin…

Drake, P. Diddy, Jay Z. of George Clooney…ze boeren niet alleen goed met hun ...

Hosting door Fraai