Whatmatters Teambuilding: SAW Escape Room Las Vegas

Stel, je wordt wakker in een verlaten pand, vastgeketend aan de muur, met een klem rond je nek dat elk moment je hersenen tegen het plafond kunnen doen spatten en het sleuteltje van de handboeien blijken achter jouw oogbol te zitten verstopt. Wat doe je?

Bon, we hebben het over de film SAW, misschien wel de bekendste horror-reeks van het moment. En over ‘van het moment’ gesproken, een ware hype onder de teambuildings zijn escape rooms, kamers waar je samen met een stel vrienden of bij wijze van teambuilding, collega’s opdrachten moet vervullen binnen een bepaalde tijd om, zoals de naam het al zegt, te ontsnappen. Voeg deze twee hypes samen, en je hebt een SAW Escape Room.

Plaats van het gebeuren? Sin City, oftewel Las Vegas. Hier opent deze week The Official SAW Escape Experience. Daar zal je in een verlaten slachthuis moeten zien te ontspannen uit donkere kamers, waar een duivelachtige Jigsaw je komt vertellen wat je moet doen om maar niet op een bloederige manier aan je einde te komen.

Anders dan de escape rooms die wij kennen, gaat het hier niet om een kamer, maar wel om een heel gebouw. En zoals het Las Vegas beaamt, pretenderen ze hier dan ook de grootse escape room ter wereld gemaakt te hebben.
Vegas kennende kan je waarschijnlijk ook een gokje wagen op het eindresultaat. Jij in de hoofdrol van de nieuwe SAW, Het kan zo! Do you want to play the game?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Kamping Kitsch Club XXXL: Whatmatters Aftermovie

En hiermee sluiten we dit fantastisch hoofdstuk dat de media de laatste week meer ...

Whatmatters op citytrip: Rotterdam

Rotterdam, voor zij die er even tussenuit willen Een prachtige stad, herrezen uit de ...

Waaghals Mister C. duikt onder in de tunnels van Rijsel op zoek naar goud in het blauwe meer

Veel mensen (vooral grensbewoners) kennen Rijsel niet alleen als de grootste stad in het noorden ...

Hosting door Fraai