Verrassing van formaat? Friends The Movie 2018!

Een kleine 15 jaar geleden werden ze voor het laatst allemaal samen gezien. Sindsdien kunnen fans alleen maar hopen en dromen van een echte reünie van die gezellige bende ‘Friends’ uit New York. En er is hoop…als we de laatste geruchten en filmpjes mogen aanschouwen die de laatste dagen worden losgelaten op sociale media.

Hoe verloopt de scheiding tussen Monica en Chandler? Is het nog altijd grote liefde tussen Ross en Rachel? Welke stoten haalt Phoebe nog uit? Deelt Joey eindelijk zijn eten? Dit alles staat verbonden met de vraag…komt er een vervolg in de vorm van een film?

Als we de geruchten in de wandelgangen moeten geloven dan zal Friends The Movie in april van dit jaar in de bioscoop te zien zijn. Echter, wij vrezen er een beetje voor. De trailer is gemaakt door ‘die hard’ Friends-fans en het zou ons verbazen dat de originele cast (ondertussen een beetje op leeftijd) zich nog willen opladen om nog één keer als echte vrienden door het leven te gaan…

Joey (Matt LeBlanc, 50), Rachel (Jennifer Aniston, 48), Ross (David Schwimmer, 51) Chandler (Matthew Perry, 48), Phoebe (Lisa Kudrow, 54) and Monica (Courteney Cox, 53)…ze zijn er natuurlijk niet jonger op geworden!

Credits: Pinterest

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Van zomerse Ex-Miss België Justine De Jonkheere worden wij gelukkig!

Wat Ellen Petri kan, kan ik ook moet ze gedacht hebben… Trouwe lezers hebben ...

13 AMPS of hoe op DJ-talent geen leeftijd staat!

Nee, ze mag nog niet drinken, nee ze mag eigenlijk zelfs geen discotheek binnen ...

Dit zijn de beste films uit de 90’s! Deel I

Geboren in ’80 en ’81 zijn wij op de redactie groot geworden in de ...

Hosting door Fraai