Verrassing van formaat? Friends The Movie 2018!

Een kleine 15 jaar geleden werden ze voor het laatst allemaal samen gezien. Sindsdien kunnen fans alleen maar hopen en dromen van een echte reünie van die gezellige bende ‘Friends’ uit New York. En er is hoop…als we de laatste geruchten en filmpjes mogen aanschouwen die de laatste dagen worden losgelaten op sociale media.

Hoe verloopt de scheiding tussen Monica en Chandler? Is het nog altijd grote liefde tussen Ross en Rachel? Welke stoten haalt Phoebe nog uit? Deelt Joey eindelijk zijn eten? Dit alles staat verbonden met de vraag…komt er een vervolg in de vorm van een film?

Als we de geruchten in de wandelgangen moeten geloven dan zal Friends The Movie in april van dit jaar in de bioscoop te zien zijn. Echter, wij vrezen er een beetje voor. De trailer is gemaakt door ‘die hard’ Friends-fans en het zou ons verbazen dat de originele cast (ondertussen een beetje op leeftijd) zich nog willen opladen om nog één keer als echte vrienden door het leven te gaan…

Joey (Matt LeBlanc, 50), Rachel (Jennifer Aniston, 48), Ross (David Schwimmer, 51) Chandler (Matthew Perry, 48), Phoebe (Lisa Kudrow, 54) and Monica (Courteney Cox, 53)…ze zijn er natuurlijk niet jonger op geworden!

Credits: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Jeremy Clarckson & friends als helden in laatste aflevering The Grand Tour

Voor de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Grand Tour, zijn de ...

What a NICEfamily!

Céline Schraepen ken je toch? Ofwel van het super succesvolle duo TotallyTwo, zowat de ...

Hartenbreekster ‘Temptation’ Jolyn heeft groot nieuws!

“Ik ben Jolyn, hij ramde hem erin…ik ben hier vandaag dus niet meer om ...

Hosting door Fraai