Titel van uitdagendste Selfiequeen ter wereld gaat naar Amanda Lynn

Je moet het maar kunnen…binnen de kortste keren een roedel van maar liefst 1,7 miljoen volgelingen op Instagram in je portefeuille te bezitten. Wij slagen er amper in om op één jaar 10.000 volgers bijeen te krijgen. Ok, wij dagen dan ook de mannen van Instagram niet uit door zo naakt als mogelijk te gaan.

Amanda, nog niet zo lang nog verkozen door Sports Illustrated tot hun “Lovely Lady of the Day. is een Amerikaanse met Franse en Italiaanse roots uit Florida dat de palmbomen van de Oostkust heeft ingeruild tegen de woestijn in Nevada, meer bepaal Las Vegas. En dat je daar bij die hoge temperaturen natuurlijk liever iets minder kleren aanhoudt, is voor ons gewoon een leuk gegeven. Kijk maar mee!

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Hier is ie dan… ‘Gasolina’ van Josje!

We werden afgelopen weken al een paar keer geteased. Van sneak pics tot de ...

Knap en eerlijk ding ontrafelt leugens van Instagram

Niets is wat het lijkt! Zijn die knappe babes waar wij ons op verlekkeren ...

Heerlijk! Weergaloze dames leren ons gewone 'weetjes'

Wij bekennen! Uitspraken als ‘Daar gaan we geen quiz mee winnen’ rollen wel eens ...

Hosting door Fraai