Wassen voor echte mannen, zeep van bier!

Trouwe lezers van Whatmatters weten dat we niet snel nee zeggen tegen een pintje. Nu zijn we ook best wel proper op onszelf dus ook wassen doen we ons in overvloed. Ideaal zou zijn zijn om ons te wassen bij een pintje bier dus…en goed nieuws lads, het kan! Hoe? Haal de BEER SOAP van Damn Handsome Grooming Co in huis!

Bierafval een weldaad voor de huid

Toen het koppel achter dit label er achter kwam, dat het afval dat gepaard gaat met het brouwen van craft beer, gewoon werd weggepleurd, besloten ze er wat aan te doen. Damn Handsome Grooming Co werd opgestart in Portegon, met de man in het achterhoofd en met de bedoeling natuurlijk grooming producten op de markt te brengen.

In de meeste brouwerijen is quasi 90% van de ingrediënten afval, nochtans zitten deze vaak boordevol stoffen die weldadig zijn voor de huid. Antioxidanten en proteïnen bij de vleet in de mineraalrijke granen. Nee, we gaan het niet in detail uitleggen, daar zijn andere websites voor.

Ondertussen bestaat het bedrijfje 4 jaar en kun je dan ook de IPA Beer Soap 4 Year Anniversary Blend aanschaffen. Wij vielen alvast als een blok voor de mannelijke, rode verpakking van deze flacon. Al kunnen we dat eigenlijk zeggen van alle verpakkingen, die heerlijk classy en old school ogen. Let wel, snel zijn is de boodschap want het gaat hier om een limited edition. De hoofdbestanddelen zijn alvast sinaasappelschil, hop, olijfolie pompelmoes en natuurlijk niet te vergeten: bier! Al raden we aan er met je lippen af te blijven… O ja, de kostprijs? 14 dollar, al komen daar de verzendkosten natuurlijk nog wel bij. Santé! 

Instagram Facebook

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

5 waanzinnige weetjes over je penis!

Elke man denkt er wel eens over na. Over wat? Over zijn fluit natuurlijk. ...

Vissen met maten doe je zo!

Wie gaat er niet graag een dagje vissen met maten? Neen, we hebben het ...

Personaliseer je sterke drank!

Je eigen gin-, rum- of vodkalabel, maar geen zin om een hele distilleerderij of ...

Hosting door Fraai