Wassen voor echte mannen, zeep van bier!

Trouwe lezers van Whatmatters weten dat we niet snel nee zeggen tegen een pintje. Nu zijn we ook best wel proper op onszelf dus ook wassen doen we ons in overvloed. Ideaal zou zijn zijn om ons te wassen bij een pintje bier dus…en goed nieuws lads, het kan! Hoe? Haal de BEER SOAP van Damn Handsome Grooming Co in huis!

Bierafval een weldaad voor de huid

Toen het koppel achter dit label er achter kwam, dat het afval dat gepaard gaat met het brouwen van craft beer, gewoon werd weggepleurd, besloten ze er wat aan te doen. Damn Handsome Grooming Co werd opgestart in Portegon, met de man in het achterhoofd en met de bedoeling natuurlijk grooming producten op de markt te brengen.

In de meeste brouwerijen is quasi 90% van de ingrediënten afval, nochtans zitten deze vaak boordevol stoffen die weldadig zijn voor de huid. Antioxidanten en proteïnen bij de vleet in de mineraalrijke granen. Nee, we gaan het niet in detail uitleggen, daar zijn andere websites voor.

Ondertussen bestaat het bedrijfje 4 jaar en kun je dan ook de IPA Beer Soap 4 Year Anniversary Blend aanschaffen. Wij vielen alvast als een blok voor de mannelijke, rode verpakking van deze flacon. Al kunnen we dat eigenlijk zeggen van alle verpakkingen, die heerlijk classy en old school ogen. Let wel, snel zijn is de boodschap want het gaat hier om een limited edition. De hoofdbestanddelen zijn alvast sinaasappelschil, hop, olijfolie pompelmoes en natuurlijk niet te vergeten: bier! Al raden we aan er met je lippen af te blijven… O ja, de kostprijs? 14 dollar, al komen daar de verzendkosten natuurlijk nog wel bij. Santé! 

Instagram Facebook

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

DreamMe, ga uit je dak!

Lig je ’s nachts vaak naar je plafond te staren? Tolt je hoofd van ...

Te koop: Een echte F1 voor jou en twee vrienden

Een koopje… Als je de kostprijs van een huidige F1-wagen in acht neemt…  ...

Een stukje Porsche 911 GT3

Nog altijd aan het dromen van een Porsche, maar de roebeltjes ontbreken? Niet getreurd, ...

Hosting door Fraai