Paris Hilton laat zich naakt ‘knopen’

Ze is er klaar voor, die dekselse Paris Hilton. De ravissante Amerikaanse hotelerfgename Paris stapt binnenkort dan ook in het huwelijksbootje met acteur Chris Zylka (32) nadat hij haar afgelopen skivakantie in Aspen, Colorado, ten huwelijk vroeg. In het Engels wordt ook vaak de term ‘tie the knot’ gebruikt om (figuurlijk) aan te geven dat iemand op trouwen staat. Nu, gezien Paris niet vies is van een streepje naakt, neemt ze dit ook letterlijk post ze zichzelf naakt en vastgeknoopt op Instagram.

Wij zijn alvast benieuwd of ze ook de huwelijksnacht in beeld zal brengen…’One Night in Paris Part II’?

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Wordt Veerle een Inked Magazine Cover Girl?

Een droom die werkelijkheid kan worden! “Ik ben 27 jaar en een mama met ...

Veelzijdig knap: Nina Almo

MUA, Model en Fashion blogger in één! Bij Whatmatters hebben we het wel voor ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Fatimah Keshinro

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Hosting door Fraai