Hip Wippen…5 standjes die je zelf misschien nog nooit geprobeerd hebt

Verandering van spijs doet eten! Het is dan ook weekend en dus mag het vandaag dus net iets meer, net iets spannender zijn. Vergeet dus het nummertje 69 van de kaart, doggy style of missionaris…wij verkiezen vandaag iets exotischer, iets verder-van-mijn-bed-show. Hoewel, show zal het wel worden in bed met deze 5 verrassende en hippe standjes.

Pile Driver

Dit heeft weinig uitleg nodig, wel een goede rug en lenige meid!

Pie in The Sky

Ook hier is enige vrouwelijke lenigheid aangewezen. De man heeft een fantastisch zicht en gaat maar al te graag aan de slag om haar een hoogtepunt te bezorgen.

Snow Angel

Zij bepaalt het ritme door de man zijn billen goed vast te nemen. De hoek van de penetratie verhoogt de kans bij dit standje op een vaginaal orgasme. Het altijd ijskoude sneeuwengeltje zal nog nooit zo heet gestaan hebben.

Hovering Butterfly

Zij zet zich schrap tegen de muur, bepaalt het ritme met haar heupen. De man steekt zijn tong uit en houdt deze stil. She’s the boss!

The Fusion

Lift haar een beetje van het bed en laat ze terwijl ze haar voeten om jouw nek legt met cirkelvormige bewegingen haar ding doen. Een uitzicht dat tot de verbeelding lijkt en een orgasme dat op de schaal van intensiteit een dikke 5/5 scoort!

 

 

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

De 10 duurste maagden die hun maagdelijkheid te koop aanboden

Je maagdelijkheid weggeven kan je natuurlijk maar één keer. Het is iets heel bijzonders, ...

Met deze profielfoto en Bio overtuig jij jouw crush niet!

In onze jonge tijd hadden we geen mogelijkheid tot online keuren. Het woord ‘swipen’ ...

Kunstenares toont dikke middelvinger tegen naaktbeleid social media

(Artistiek) Naakt en social media gaan blijkbaar nog steeds niet hand in hand. Dat ...

Hosting door Fraai