Hip Wippen…5 standjes die je zelf misschien nog nooit geprobeerd hebt

Verandering van spijs doet eten! Het is dan ook weekend en dus mag het vandaag dus net iets meer, net iets spannender zijn. Vergeet dus het nummertje 69 van de kaart, doggy style of missionaris…wij verkiezen vandaag iets exotischer, iets verder-van-mijn-bed-show. Hoewel, show zal het wel worden in bed met deze 5 verrassende en hippe standjes.

Pile Driver

Dit heeft weinig uitleg nodig, wel een goede rug en lenige meid!

Pie in The Sky

Ook hier is enige vrouwelijke lenigheid aangewezen. De man heeft een fantastisch zicht en gaat maar al te graag aan de slag om haar een hoogtepunt te bezorgen.

Snow Angel

Zij bepaalt het ritme door de man zijn billen goed vast te nemen. De hoek van de penetratie verhoogt de kans bij dit standje op een vaginaal orgasme. Het altijd ijskoude sneeuwengeltje zal nog nooit zo heet gestaan hebben.

Hovering Butterfly

Zij zet zich schrap tegen de muur, bepaalt het ritme met haar heupen. De man steekt zijn tong uit en houdt deze stil. She’s the boss!

The Fusion

Lift haar een beetje van het bed en laat ze terwijl ze haar voeten om jouw nek legt met cirkelvormige bewegingen haar ding doen. Een uitzicht dat tot de verbeelding lijkt en een orgasme dat op de schaal van intensiteit een dikke 5/5 scoort!

 

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

7 tips om dit weekend een vrouw te verleiden

Niet dat we superhelden waren in onze jonge tijd, maar toch … Ergens zullen ...

Deze mannen vogelen meer dan anderen!

Studies, we verdrinken erin. De ene is vaak nog onzinniger dan de andere, maar ...

Hosting door Fraai