Pia moet zowat mooiste advocate ter wereld zijn

Er zijn zo van die momenten dat je de ene misdaad na andere zou willen plegen. Niet dat wij echte boefjes zijn, integendeel maar als we zeker zijn dat we verdedigd zullen worden in de rechtbank door Pia Meuhlenbeck, tja dan kunnen er wel eens dingen gebeuren die niet zo koosjer zijn.

De in Duitsland geboren Pia heeft nochtans de toga voorlopig even aan de haak gehangen. Ze hangt momenteel liever rond in de stranden om en rond Sydney of andere exotische locaties waar ze het liefst in bikini geshoot wordt. En dat vinden 2 miljoen volgers met haar.

En als wij konden kiezen tussen Pia in toga of Pia in bikini gaan we ons maar gedragen en kiezen voor Pia in bikini!

Credits: Instagram

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Charelle Schriek, meer dan alleen sympathiek!

DJ’s en schoon madammen…voorbeelden genoeg. Waar ’s werelds DJ nummer twee, Dimitri Vegas, de ...

Nikky De Backer, model en halve finaliste Miss Fashion

De redactie zal zich moeten splitsen dit weekend. Onze zaterdag zit volgepland. Tal van ...

Mooier dan Charlotte McKinney wordt het vandaag niet!

De eerste zonnestralen priemen de nodige vitamine D op ons lijf en dit maakt ...

Hosting door Fraai