Floris Van Bommel gaat voor Geel, Blauw of Groen!

Ok, je gaat naar een formele gelegenheid maar je wil toch een beetje opvallen in een ‘sneaky & fun’ way?  Wel, dan raden we je de nieuwe collectie zomerschoenen van Floris Van Bommel aan. Het enige wat jij nu nog moet doen is kiezen tussen geel, blauw of ze mengen tot groen! Wat kies jij?

Oh ja, is het een poolparty en kom je liever aan op slippers? Geen probleem, ook hier is aan gedacht!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

2 keer t-shirts, 2 keer Belgisch!

‘tzalwel Bon, de voorbije dagen gingen we voornamelijk in Nederland shoppen, maar we steken ...

Fashion, recht uit de doos

Shoppen. Bij whatmatters hebben we er een haat/liefde verhouding mee. In de door ons ...

Kledingzaak Vertigo pakt uit met eigen magazine

En wij bij Whatmatters maar denken dat we origineel waren met het uitbrengen van ...

Hosting door Fraai