Na de dames, nu de koppels die voor de ultieme Temptation relatietest gaan!

We zijn er helemaal klaar voor! Nadat we gisteren de verleidsters in beeld brachten die het ‘kampvuur’ aan de schenen van de mannelijke helften zullen leggen, is het vandaag de beurt aan de koppels.  Vier stuks die hun relatie gaan testen door zich op een idyllisch Thais eiland te laten omringen door knappe (meningen zijn verdeeld) vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. Maak kennis met Tim en Deborah, Kevin en Megan, Jeremy en Vanessa en Mezdi en Daniëlle.

Deborah en Tim, beter bekend als de playboy van Aalst, leerden elkaar drie jaar geleden kennen in de winkel waar zij indertijd werkte. Tim had al langer een oogje op Deborah en probeerde indruk te maken door een T-shirt te passen bij haar aan de kassa. En met succes. De prille romance werd verdergezet via Facebook en na een tijdje begonnen de twee te daten. Deze ruwe bolster met een blanke pit belichaamt voor haar de stoere macho die tegelijkertijd ook lief is. Tim houdt vooral van Deborah’s mooie tanden. En van haar sexy achterwerk, uiteraard. Momenteel werkt Deborah in een pastabar, hij plaatst en onderhoudt spanplafonds. Oh ja, leuk weetje…zijn omwille van jun botsende karakters als eens een tijdje uit elkaar geweest. Slagen ze voor deze test, is een huwelijk nakend…

Megan, het huismusje en Kevin de nachtraaf uit Oostende leerden elkaar pas een jaar geleden kennen. Tijdens een avondje uit verdronk Kevin in Megans blauwe ogen en besloot hij de eerste stap te zetten. Megan viel meteen voor de stoere Kevin (inclusief tattoos) en sindsdien vormen de twee een koppel. Interessant weetje…Kevin heeft Megan ondertussen maar liefst 5 keer bedrogen. Volgens ons wordt er hier gevogeld met een poes…euh…is deze relatie gewoon een vogel voor de kat!

Jeremy, een havenoperator en Vanessa, studente Rechten uit Schiedam zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Jeremy was op slag smoorverliefd, maar dat was niet meteen wederzijds. Hij gaf gelukkig niet op en met veel doorzettingsvermogen wist hij haar hart toch te veroveren. Leuk weetje, ze zijn ooit even uit elkaar geweest omdat de brave en introverte Jeremy al eens intieme berichtjes had gestuurd met een andere meid…als dat maar goed komt!

Daniëlle en Mezdi uit Groningen leerden elkaar twee jaar geleden kennen op het feestje van een gemeenschappelijke vriend. Zij is extern incasso manager, hij zit in de wereld van het autoleasen. Mezdi heeft volgens Daniëlle een hart van goud en een prachtige lach. Toch heeft hij ook een opvliegend karakter en voelt hij zich snel geïntimideerd wanneer Daniëlle aandacht krijgt van een andere man… Daniëlle is rustiger en erg zorgzaam en begripvol. Toch zou ze graag hebben dat Mezdi wat meer aandacht en tijd aan haar besteedt. Ook in deze relatie is de man al een paar keer over de schreef gegaan…wij garanderen u nu al, ten dode opgeschreven!

Foto: VIJF

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Interview: Marnix Peeters over zijn nieuwe boek ‘In elke vrouw schuilt haar moeder’

Onze favoriete schrijver? Dat was lang Herman Brusselmans, hoe kan het ook anders… Alleen ...

Vrouw scoort Futsal-goal van het jaar!

Daar kunnen een pak mannen wat van leren… Afgelopen week waren de Portugese nationale ...

Dumpen op Valentijn? Stuur verdorde bloemen van Pleurop

Yep, het is Valentijn vandaag! We zouden wel kunnen zeggen dat we bij Whatmatters ...

Hosting door Fraai