Dit voorjaar draag jij een jeansvestje!

Tenminste als je hip wilt zijn! Ok, de meningen zijn wat verdeeld over de aloude jeansvest. Oubollig? Cool? Rock ’n roll? Waar de één het ziet als iets wat een doorzopen dakloze op de Groenplaats zou dragen, ziet de ander het als een dikke vette knipoog naar helden als James Dean of  Kurt Cobain.

De jeansvest kan altijd. In de winter draag je hem tussen een dikke jas en trui, in het voorjaat of in de zomer als jasje. Wij verkiezen hem alvast in de meest klassieke vorm. Strakke broek, witte T-shirt, sneakertjes en daarboven het vestje. Waan je dit voorjaar en zomer hip en kopen die handel! Hierbij onze top 3…

1 Scotch & Soda, te verkrijgen HIER

2 Levi’s, te verkrijgen HIER

3 Phillipp Plein, te verkrijgen HIER

Credits cover: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De nieuwe Asics Gel Kayano Knit

Ben je op zoek naar een sneaker die heel wat comfort te bieden heeft? ...

SEX (Skateboards) verkoopt!

Soms weet een merk op heel simpele manier je aandacht te trekken. Hoe? Sex ...

Themaboxen voor de jonge man: The Savvy

Leuke Belgische webshops? Er zijn er ondertussen wel een aantal en sinds kort mag ...

Hosting door Fraai