Deze pittige dames zullen koppels kampvuur aan de schenen leggen in Temptation Island! (Video)

Dit zijn ze dan! De 8 dames die als doel hebben het bloed van de mannelijke hersenen naar hun middel te pompen! In ieder geval, de vraag op ieders lippen brandt…’Gaat de Elfstedentocht dit jaar dan toch door en gaan deze dames ervoor zorgen dat de mannen op het tropische eiland de figuurlijk scheve schaats rijden?’ Wij stellen ze kort even voor…

Laetitia (22) uit Zaventem

Verkoopster met roots in Kameroen. Een pittige jongedame met strak lichaam en verleidelijke ogen die naar eigen zeggen altijd krijgt wat ze wil. Waar hebben we dit nog gehoord? Jill?

Yana (23) uit Oostende

Yana is nagelstyliste en slaagt dankzij haar 670 cc aan humor, mooie ogen en sociale karakter als echte kustvrouwe elke man aan de haak. In ieder geval heeft ze nog meer inhoud (letterlijk dan) dan Pommeline vorig jaar…dat belooft!

Billy (18) uit Willebroek

Billy, kapster en nagelstyliste, is een danserke en losbol pur sang. Ze doet mee aan Temptation Island om te bewijzen dat geen enkele man trouw kan blijven. Billy ziet er lief uit, maar heeft een sluwe tactiek…wij zijn benieuwd of het ‘sang’ van de man ook hier zal kruipen waar het niet kruipen mag…

Yasmine (20) uit Sint-Truiden

Yasmine, promoter bij Versuz, weet als geen ander hoe een man in elkaar zit. Ze wil bewijzen dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze werd zelf bedrogen door haar ex en komt uit een gebroken huwelijk. Gevaarlijk, een vrouw die uit is op revanche.

Zwanetta (20) uit Apeldoorn

Effe Appeldoorn bellen…Zwanetta, danseres en verkoopster, weet als geen ander mannen aan te trekken. Haar uitdagende blik zegt vaak meer dan 1000 woorden. Welke mannen lopen hier in de val?

Cherish (26) uit Hellevoetsluis

Cherish is data-entry-medewerker en valt op gespierde mannen met tatoeages die ze verleidt met haar uitdagende dansmoves. Ze doet mee aan Temptation Island omdat ze wraak wil nemen op alle mannen die haar eerder al bedrogen en belogen. Nog een op wraak beluste vrouw…

Inge (22) uit Amsterdam

Inge, zwemcoach, zal de mannen door woelige watertjes laten zwemmen. Vaak valt ze op mannen die al een relatie hebben en niet eerlijk met haar omgaan. Op Temptation Island is ze daarom van plan om de ontrouw van bedrieglijke mannen aan te klagen. Ze omschrijft zichzelf als een kameleon die zich aan alles en iedereen weet aan te passen.

Maxime (24) uit Almelo

Maxime is een avontuurlijke, vrolijke jongedame en is steeds op zoek naar nieuwe avonturen: Ze wordt snel verliefd, maar die verliefdheid kan ook weer snel overwaaien. Op het eiland wil ze de manipulatieve kaart trekken: eerst een vertrouwensband opbouwen, dan toehappen.


 

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Pikanter dan Jasmine Tookes wordt het vandaag niet!

Jasmine Tookes is een 27-jarig Californisch Afro-Amerikaans model dat vooral bekend is sinds 2012 ...

Knappe Dutchies veroveren wereld met hun Harley Davidson

© ByMarlein Photography Vergeet het! Niet enkel stoere mannen cruisen op een Harley Davidson. ...

Narcos fan? Dan ga jij sowieso ook ‘The Mechanism’ fantastisch vinden

Noteer alvast met stip 23 maart! Op dat moment komt er een nieuwe serie ...

Hosting door Fraai