Nog even geduld…Call of Duty: WWII Nazi Zombies is er bijna! (Video)

Roep je strijdmakkers maar bij elkaar, sla liters cola of energydrank in, koop XXL-pakken chips en slaap nog 15 dagen goed bij want vanaf dan is het slapen gedaan voor u en uw strijdmakkers. Dan, op 30 januari is er de release van de eerste DLC ‘The Resistance’ voor Call of Duty: WWII. Wij hebben alvast de eerste en veelbelovende en bloedstollende trailer! Kijk maar!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

In GTA 5 ben jij dankzij nieuwe update de baas van je eigen nachtclub

Waan je de nieuwe ‘Frank Verstraeten’ in GTA 5 Voor de iets jongere lezers ...

!!!!!!!!!WAARSCHUWING!!!!!!!!! Pokémon spelen kan uw seksleven schaden!

Fuck da! Waar wij in de loop van de week nog heel de Pokémon-hype ...

Hosting door Fraai