Alert! Het mooie weer wordt vandaag gemaakt door Renee Herbert

Figuurlijk dan want het is letterlijk en figuurlijk geen weer om zelfs een hond door te jagen. Gelukkig draait de evenaar de seizoenen om en zitten we Down Under met een heuse hittegolf. Tijd dus om alle modellen die zich een kleurtje aanmeten op het strand daar een bezoekje te brengen.

Daar we het wel voor ‘Renee’s’ hebben (insiders weten waarom), is deze 18-jarige Renee Herbert welgekomen. Ontdekt door scoutingbureau ‘Peppermayo’, 670K aan volgers en voor zij die echt durven dromen, de helft van een eeneiige tweeling…Heerlijk toch?

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit is Playboy's Playmate of the Year 2017

We hebben een haat-liefde verhouding met het blad van eeuwige playboy Hugh Heffner. Uiteraard ...

Dutch Expressions by Doutzen

Nederlanders en Engels…het blijft soms gewoonweg een komische film. Gelukkig zijn er bij onze ...

Hosting door Fraai