Alert! Het mooie weer wordt vandaag gemaakt door Renee Herbert

Figuurlijk dan want het is letterlijk en figuurlijk geen weer om zelfs een hond door te jagen. Gelukkig draait de evenaar de seizoenen om en zitten we Down Under met een heuse hittegolf. Tijd dus om alle modellen die zich een kleurtje aanmeten op het strand daar een bezoekje te brengen.

Daar we het wel voor ‘Renee’s’ hebben (insiders weten waarom), is deze 18-jarige Renee Herbert welgekomen. Ontdekt door scoutingbureau ‘Peppermayo’, 670K aan volgers en voor zij die echt durven dromen, de helft van een eeneiige tweeling…Heerlijk toch?

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Hosting door Fraai