Vergeet Kate Moss, hier is het zusje!

Wat als je grote zus jarenlang ’s werelds bekendste fotomodel was en je zelf niet echt een lelijk eendje bent? Juist, ze zullen je altijd vergelijken en het wordt moeilijk in de voetsporen te treden. Tenzij je Lottie Moss heet, het 24 jaar jongere zusje (zeg maar serieus nakomertje) van Kate Moss.

Zij hoeft zich weinig aan te trekken van wat mensen denken want deze 20-jarige ziet er gewoon nog beter uit als haar oudere zus. Of ze ook de carrière van haar zus zal evenaren, dat is een ander paar mouwen maar als wij tussen de twee zusjes konden kiezen, hebben wij vandaag alvast onze keuze gemaakt. Wij zouden ze alvast ook op de cover van Vogue posteren…jullie?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Casting Call Miss Ocean Couture by Whatmatters: Efka Goovaerts

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...

Roemeens ontvoerder wilde 50.000 bitcoins voor dit model

Chloe Ayling…wij hadden nog nooit gehoord van deze blondine, laat staan gehoord. Nochtans heeft ...

Wij plooien, voor Jennifer Van Ooijen

Als Whatmatters-redacteur kom je nog eens ergens. Regelmatig suizen we de grens naar Nederland ...

Hosting door Fraai