Vergeet Kate Moss, hier is het zusje!

Wat als je grote zus jarenlang ’s werelds bekendste fotomodel was en je zelf niet echt een lelijk eendje bent? Juist, ze zullen je altijd vergelijken en het wordt moeilijk in de voetsporen te treden. Tenzij je Lottie Moss heet, het 24 jaar jongere zusje (zeg maar serieus nakomertje) van Kate Moss.

Zij hoeft zich weinig aan te trekken van wat mensen denken want deze 20-jarige ziet er gewoon nog beter uit als haar oudere zus. Of ze ook de carrière van haar zus zal evenaren, dat is een ander paar mouwen maar als wij tussen de twee zusjes konden kiezen, hebben wij vandaag alvast onze keuze gemaakt. Wij zouden ze alvast ook op de cover van Vogue posteren…jullie?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Wegdromen met misskandidate Jessica Denison

De redactie kuiert wel eens vaker over de Oude Markt in Leuven. Barvista, Bar ...

Superknapperd Marisa verhit Hong Kong (Foto’s: NSFW)

Wat een coole chick! Hoewel cool? Maak er maar gewoon knalheet van. Marisa Papen, ...

Rock Chick Jessica Morrow!

Ma how, Jessica Morrow. Nee, ons West-Vlaams is niet echt geweldig, maar dat is ...

Hosting door Fraai