Vergeet Kate Moss, hier is het zusje!

Wat als je grote zus jarenlang ’s werelds bekendste fotomodel was en je zelf niet echt een lelijk eendje bent? Juist, ze zullen je altijd vergelijken en het wordt moeilijk in de voetsporen te treden. Tenzij je Lottie Moss heet, het 24 jaar jongere zusje (zeg maar serieus nakomertje) van Kate Moss.

Zij hoeft zich weinig aan te trekken van wat mensen denken want deze 20-jarige ziet er gewoon nog beter uit als haar oudere zus. Of ze ook de carrière van haar zus zal evenaren, dat is een ander paar mouwen maar als wij tussen de twee zusjes konden kiezen, hebben wij vandaag alvast onze keuze gemaakt. Wij zouden ze alvast ook op de cover van Vogue posteren…jullie?

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Primeur: Playboy komt met transgender als Playmate!

Ze blijven met primeurs gooien bij Playboy. Na het overlijden van de ‘Godfather van ...

Vicky Vanhaeke, model met een missie

Bij Whatmatters etaleren we graag onze algemene kennis onder het motto ‘Met ons kan ...

Hosting door Fraai