Ijshockey, een sport voor echte venten! (Video)

We luisterden vanmorgen naar het weerbericht en het wordt weer winter. Omdat wij salonvoetballers zijn en we dan al uitkijken naar opnieuw een vrij weekend omdat ze ganse boel afgelasten, worden we wel eens bestempeld als ‘mietjes’. Misschien wel terecht als we zien hoe beenhard deze jongens zijn…

Ijshockey stelt in België geen hol voor en sprrekt niet echt tot de verbeelding. Maar als we de grote plas oversteken naar de US of A, dan is het big business. Welke kleine gozer wil er nooit met de Stanley Cup staan zwaaien? Het is weinige gegeven en alleen weggelegd voor echte, beenharde kerels…

Voetballers kennen ongetwijfeld de term ‘ziekenhuisbal’…een pass waar je als ontvanger door je medemaat serieus in de problemen wordt gebracht. Wel, in het ijshockey noemen ze dit ‘suicide pass’, met andere woorden…je komt er niet levend vanaf…kijk maar eens!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Just Do It: Nike komt met condooms!

Ja mannekes, jullie lezen het goed. Niet enkel is Nike een trendsetter als het ...

Nederlands label kleedt de sterren van ARSENAL

Altijd al een profvoetballer willen zijn en dan nog bij voorkeur in de Engelse ...

Blanco bike

Stijlvolle wieltjes

  Hipsters weten het al langer, een goede fiets moet naadloos bij je imago ...

Hosting door Fraai