Ijshockey, een sport voor echte venten! (Video)

We luisterden vanmorgen naar het weerbericht en het wordt weer winter. Omdat wij salonvoetballers zijn en we dan al uitkijken naar opnieuw een vrij weekend omdat ze ganse boel afgelasten, worden we wel eens bestempeld als ‘mietjes’. Misschien wel terecht als we zien hoe beenhard deze jongens zijn…

Ijshockey stelt in België geen hol voor en sprrekt niet echt tot de verbeelding. Maar als we de grote plas oversteken naar de US of A, dan is het big business. Welke kleine gozer wil er nooit met de Stanley Cup staan zwaaien? Het is weinige gegeven en alleen weggelegd voor echte, beenharde kerels…

Voetballers kennen ongetwijfeld de term ‘ziekenhuisbal’…een pass waar je als ontvanger door je medemaat serieus in de problemen wordt gebracht. Wel, in het ijshockey noemen ze dit ‘suicide pass’, met andere woorden…je komt er niet levend vanaf…kijk maar eens!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Met RYMND zijn wij klaar voor het WK in Rusland!

‘Daar is em, Daar is em……’ Met deze shirts ben jij dé man van ...

Elke amateurvoetballer kan zijn gegevens meten als een pro met DashTag

Het hoeven natuurlijk niet altijd babes, blitse wagens en restaurants te zijn op Whatmatters. ...

Hosting door Fraai