Ijshockey, een sport voor echte venten! (Video)

We luisterden vanmorgen naar het weerbericht en het wordt weer winter. Omdat wij salonvoetballers zijn en we dan al uitkijken naar opnieuw een vrij weekend omdat ze ganse boel afgelasten, worden we wel eens bestempeld als ‘mietjes’. Misschien wel terecht als we zien hoe beenhard deze jongens zijn…

Ijshockey stelt in België geen hol voor en sprrekt niet echt tot de verbeelding. Maar als we de grote plas oversteken naar de US of A, dan is het big business. Welke kleine gozer wil er nooit met de Stanley Cup staan zwaaien? Het is weinige gegeven en alleen weggelegd voor echte, beenharde kerels…

Voetballers kennen ongetwijfeld de term ‘ziekenhuisbal’…een pass waar je als ontvanger door je medemaat serieus in de problemen wordt gebracht. Wel, in het ijshockey noemen ze dit ‘suicide pass’, met andere woorden…je komt er niet levend vanaf…kijk maar eens!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Ongelooflijk en onbegrijpelijk! Nederlanders Wereldkampioen Engelse taal!

Niet dat wij onze Noorderburen niets gunnen, integendeel zelfs, maar wij Belgen vragen ons ...

Nike pakt uit met wel hele mooie nieuwe voetbalshirts!

Niet dat we nu zo heel veel in voetbaltenue rondlopen (lees: nooit), maar een ...

A-Z, by Zlatan Ibrahimovic

Ego tot de 2de Laten we het na het dramatische vertoon van onze Duivels ...

Hosting door Fraai