XXX-Parodie BOEF van Elise Van Vlaanderen breekt alle records!

Het Laatste Nieuws, P-Magazine, Het Nieuwsblad,…allen zaten ze op de eerste rij met het nieuws dat er een XXX-parodie ging uitgebracht worden naar aanleiding van de vrouwonvriendelijke uitspraken van rapper BOEF. Wij leunden effe achteruit, namen een zak popcorn en wachtten geduldig af tot de eerste cijfers bekend werden gemaakt. De film, ‘Fapper Boef, de afrekening’ die gratis werd aangeboden in België en Nederland blijkt nu ook alle records te breken die er te breken vallen.

Elise, onlangs nog te gast in onze eigen radioshow, zegt fier te zijn dat zij met haar eerste productie gelijk een ‘bestviewer’ op markt heeft gebracht. Best viewer? Daar hij gratis wordt aangeboden, kunnen we niet spreken over een bestseller natuurlijk. Soit, met meer dan 60.000 views laat ze zien dat de fakkel van Dennis Black Magic geblust is en dat ze hem met verve heeft overgenomen.

Niet enkel voor Elise was dit het debuut. Ook voor de 18-jarige Joarra Daniels, model en nu ook breder gekend als rapper Queen GG is het een debuut in stijl. Hoewel debuut? Niet zo lang geleden pronkte zij al op onze site. Zij schreef op amper 3 dagen tijd een heuse soundtrack voor deze film, met teksten die wel eens zwaar kunnen aankomen bij Boef. 

 

‘Mijn teksten bevatten geheel de waarheid, en zoals vele anderen vecht ook ik voor de rechten van de vrouw. Als een vrouw met een kort rokje om 08hr ’s morgens wilt dansen in een discotheek, dan is dat haar recht!’ zegt de jonge Joarra. ‘Misschien breng ik deze soundtrack nog uit als een singel, met een bijhorende videoclip’. besluit ze.

Voor zij die de film nog niet gezien hebben, en we tegen een serieuze streep naakt kunnen, hier is alvast de directe link.

Let op, niet doen tijdens het werk! 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters recenseert: Star Wars: The Last Jedi (***)

[SPOILER ALERT] Lovende reacties en torenhoge cijfers aan de kassa, ging regisseur Rian Johnson ...

Een puike vintage DJ set!

Uiteraard geven we thuis wel eens een feestje en een fijn streepje muziek kan ...

Ink Master: Meesters der Lage Landen, komt naar België & Nederland!

Niet dat we bang zijn voor naalden, maar tot op heden zijn we tattoo ...