Nieuwe Miss België gaat van de grond!

Of hoe je met een goede en aantrekkelijke titel alvast de aandacht kunt trekken. Maar, we zijn eerlijke jongens en het is dus niet gelogen. Gisteren werd in het kinderparadijs Plopsaland namelijk opnieuw gezocht naar België’s mooiste. Wie mocht het kroontje op het ravissante kopje zetten in de überverkiezing der missverkiezingen, Miss België? Wel, het werd de huidige Miss Antwerpen, Angeline Flor Pua.

Zoals altijd werd sociale media overrompeld met voor- en vooral tegenstanders. Met haar Filipijnse roots is ze een buitenbeentje in het rijtje missen en of haar overwinning een terechte keuze is, laten we in het midden. Doch, willen we scoren op internationaal vlak, is deze keuze misschien niet verkeerd en sluiten we ze allemaal in de armen moest ze ooit Miss Universe worden. (lees als: Azië is een stemkanon).

Gaat ze van de grond? Ja! Ze is ‘niet echt’ meer single want ze is aan het daten. Lees als, prille liefde. Iedereen die elk jaar Miss België volgt kent het gevolg. Dat blijft niet duren. Toch zal ze veel van de grond gaan dat ze een opleiding tot piloot in de burgerluchtvaart volgt. Een opleiding van 100.000 Euro die ze zelf helemaal alleen draagt. Wat met haar dure opleiding? “Mijn titel krijgt nu even voorrang op mijn andere projecten. “Ik wil een zo goed mogelijke ambassadrice zijn voor ons land. In de geest van Nelson Mandela, mijn held!”

En met deze klapper, vliegen we eruit!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Katy Perry is om op te eten!

En dat mag je gerust letterlijk nemen. Lang geleden dat we nog iets van ...

Mooie Avelien Sente is 'One of The Whatmatters-Boys'

Vind maar eens een ravissante deerne die kan meepraten over alles wat mannen boeit…Motorcross ...

Dit wordt de Netflix-thriller van dit jaar: The Outsider

Duid met rode stip 9 maart aan in je agenda, blokkeer de sofa, neem ...

Hosting door Fraai