Weekendmadeliefjes 50

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Credits: Pinterest/Manners

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Aanstormend modetalent: Camille Botten

Iedereen herkent het en hoewel het bij ons lang geleden is kunnen we het ...

Lenthe Stevens, uit de schaduw van haar zus Luna

Als we onze cijfers op Google Analytics sinds onze start ontleden en we gaan ...

Girl Next Door: Celia Groenen

We reden nog eens door Nederland en hielden halt in Dordrecht. genesteld op een ...