Grieks met Marisa Papen! (NSFW)

Ping Ping…You’ve got mail! Afzender: Marisa Papen! Onze Limburgse schone!

Eén ding is zeker, dan wordt er gespurt op onze redactie. Waar wij normaal slenteren van laptop tot koffiemachine en terug, liepen we nu met de snelheid waar ene Usain Bolt gegarandeerd een spierscheur mee oploopt. En of het wederom werden onze verwachtingen helemaal ingelost. Samen met fotograaf Jasper Suyk trok ze door Corfu en liet ze zich weer gewillig van haar beste kant zien. Een kant waar weinig ruimte is voor wat kledingstukken en tegelijk een kant waar ze zich één kan voelen met de natuur die haar nauw aan haar groot hart ligt. De mail:

“Hi Jens & Kevin, at first I was going to pen down a story influenced by the Greek Mythologie but in some way it just wouldn’t work out. I could have made a different selection of images probably that would have made it simpler to tie everything together…But decided I just wanted to share my favorite images with you rather than my words.”

Geen woorden maar Griekse daden dus…bij deze een selectie van haar favoriete foto’s…de rest kan je zelf ontdekken op www.marisapapen.com.

Credits: Marisa Papen/Jasper Suyk


Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Alle wegen leiden naar (Sofie) Rome!

Soms is een openingszin te mooi om te laten liggen, dus vooruit: “Alle wegen ...

Omdat we allemaal naakt geboren zijn!

Losjes in de broek, losjes in de bloes, iedereen doet maar. De tijd dat ...

Gordana Radovic, betoverend mooi en adembenemend elegant

Modellen zijn onbereikbaar en modellen eten niet. Het zijn maar 2 stellingen die Gordana ...