Zijdezachte bamboe boxers voor de ballen

“Amai mijn kl****”, is een uitdrukking die menig man gebruikt. Vaak is er helemaal niets mis met het scrotum, maar de kreet is er wel uitgeflapt. Met de boxers van BALMOORE heb je al helemaal geen reden meer om deze kreet uit te stoten. Ken Darcis brengt onder dit label namelijk boxers van bamboe op de markt. Niet alleen zitten ze lekker, je bent dus ook nog eens ecologisch verantwoord bezig. Mooi meegenomen toch?

Bamboe boxers

De pulp van bamboe zorgt voor zachte boxers zonder de minste wrijving en dat kan je onderaan natuurlijk missen als kiespijn. De boxers worden gefabriceerd in Turkije, terwijl de ontwerpen uit de koker van Ken zelf komen.

Door middel van crowdfunding wist Ken aan voldoende centjes te komen om aan zijn droom te beginnen. Bestellen doe je deze boxer – die verkrijgbaar is met verschillende motieven – online. Voor 24,50 gun je je testikels alle comfort die ze zich maar kunnen wensen.

Interesse? Check ze zeker even op Facebook!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Voel je BATMAN met Zoe Karssen

Zoe wie? De mannen waar het toch een belletje bij doet rinkelen, zullen eerder ...

Belgian Brand l Six Edges, fashion met een kantje aan!

Een tijdje geleden schreven we al eens over Six Edges. Dit Belgische label is ...

COFFEE niet alleen om te drinken!

Ben je net als wij van Whatmatters helemaal wild van koffie, dan heb je ...

Hosting door Fraai