Must do Lapland: Slapen in Game of Thrones-ijshotel.

Eerder deze week brachten we al redelijk slecht nieuws met de aankondiging dat de fans van Game of Thrones alvast een extra jaartje zullen moeten wachten op de nieuwe en laatste reeks. Pas in 2019 zullen dan ook de nieuwe afleveringen op onze platte beeldbuis verschijnen.

Gelukkig hebben echte fans een alternatief om het jaartje te overbruggen. Wel moeten ze hiervoor naar Fins Lapland reizen. In het dorpje Kittilä heeft Lapland Hotels in samenwerking met HBO Nordic zowaar een ijshotel gebouwd waar fans op een unieke wijze kunnen ontvangen worden in de wereldberoemde fantasiewereld van Game of Thrones.

Alles werd tot in de puntjes nagebouwd om een fantastische ervaring te kunnen garanderen. Gesculptuurde gezichten, een ijzige troon, een blauwogige walker, alles wat je kent vanop TV, passeert de revue, op zo’n 200 kilometer boven de poolcirkel. Het hotel zelf is een onderdeel van SnowVillage, een sneeuwdorp van zo’n 20.000m2 dat jaarlijks verrijst uit 20 miljoen kilo sneeuw en 350.000 kilo kristalhelder ijs.

Het ijshotel zelf zal blijven bestaan tot augustus. het heeft een eigen ijsrestaurant, voor zij die een fris pintje lusten ook een eigen ijsbar en voor zij die er ineens een romantische trouwpartij van willen maken, een ijskapel.

Wie wou er trouwen met Daenerys Targaryen?

Credits: Snowhotel

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Roadtrip-tip: Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een land met een verassende variatie aan landschappen die zich in sneltempo ...

3 fonkelnieuwe hotels die in 2017 de deuren openen

Ja, ondertussen zijn er al heel wat alternatieven, maar persoonlijk kan ik toch nog ...

Mario Kart…maar dan écht!

Als er één game in multiplayer is waar we al jaren uren aan één ...

Hosting door Fraai