Laat je agressie botvieren op je wekker en verdien er 100€ mee!

Niets zo irritant dan tijdens een diepe slaap gewekt te worden door die verdomde wekker. Eerlijkheidshalve moeten we dan ook toegeven dat we er ondertussen wel een heel aantal hebben versleten daar sommige exemplaren de agressie die we er tegen getoond hebben niet overleefd hebben. Goed nieuws voor zij die ook dit gevoel hebben en zich eens helemaal willen laten gaan op een wekker. Vanaf komende maandag (niet toevallig Blue Monday of de meest deprimerende dag van het jaar) opent Matt Sleeps ’s werelds eerst Wekker Smash Store in Amsterdam.

U hoort het goed, een winkel waarbij je een wekker helemaal naar de filistijnen kan slaan. In totaal zijn er 1.000 wekkers in de winkel, waarvan jij er eentje uit mag kiezen om al je frustraties op kan botvieren. De winkel, een pop up store met het interieur van een slaapkamer, zal dan ook pas sluiten als alle 1.000 wekkers gesloopt zijn. Een sluiting die in onze ogen binnen de 14 dagen al een feit zal zijn.

Hoe gaat het in zijn werk? Wel, je zet een helm op, een veiligheidsbril en je gaat vervolgens op een bed liggen…dan laten ze jouw gekozen wekker lekker irritant afgaan en dan mag jij volledig losgehen. ofwel ga je de wekker te lijf met een Baseball Bat of je kiepert hem in een aquarium. Wij adviseren alvast de Baseball Bat voor dat de mannen van GAIA die begaan zijn met de vissen in het aquarium jou aanzien als een irritante wekker.

Ok, Amsterdam is natuurlijk niet bij de deur dus moet er ook iets voorzien zijn voor zij die de trip niet kunnen of willen maken. De matrassenbazen van Matt Sleeps hebben dan ook een “thuischallenge” opgezet. In deze challenge neem je het op tegen je eigen thuiswekker die je filmend op brutale en geniale wijze vermoordt. Vervolgens deel je het bloederig schouwspel op social media met de hashtag #wekkerchallenge en Matt Sleeps pikt 1.000 agressievelingen uit die een voucher van €100 euro verdienen. Let op…je lief die je in je zij prikt met haar lange nagels en zegt dat het tijd is om op te staan, is geen wekker…#metoo…

Oh ja, klein detail…de restanten van de gesloopte wekkers zullen worden gerecycled in een nieuw bed dat te koop zal aangeboden worden. Waar wacht je op? Reserveer alvast HIER uw plaats. Succes!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Onze redactie op bezoek bij Casa Cartel in oude villa Pfaff

Toen via allerhande media (kranten/radio/…) bekend werd dat  Gill Quisquater, zoon van zanger Sergio, ...

Flemish Food Bash, een must visit!

Dat we bij Whatmatters gek zijn op festivals dat is al langer geweten. Combineer ...

Hosting door Fraai