Waarom wij houden van Paris Hilton?

Naast een knoert van een verlovingsring heeft Paris wel degelijk nog een cadeautje gevonden onder de kerstboom…althans dat lijkt ons. Waar ze ons in onze jeugdige jaren nog blij kon maken in de film ‘One Night in Paris’ met een boezem die net onze hand niet vulde, lijken nu haar twee trotsen in de Love Advent kalender van Love Magazine toch net iets voller, iets artificiëler te zijn.

Doch, we klagen niet bij het zien van zoveel schoonheid. Chris Zylka, de gelukkige acteur en toekomstig echtgenoot van de 36-jarige blondine zal letterlijk en figuurlijk zijn handjes vol hebben. Wat een knuffelbeer toch…die Paris…gehuld in een doorzichtig kleedje met daaronder zwarte lingerie…

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Vergeet Winston, denk aan Brittany Churchill

Bij Churchill dachten we tot voor kort aan één of andere overjaarse Britse president ...

Weekendmadeliefjes 61

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Hosting door Fraai