Puppy 1: de zelfrijdende reiskoffer van Segway

Wie kent ze niet, de Segways? Het hoogtechnologisch snufje dat je kan huren op elke zeedijk overal ter wereld en je al rollend (in ons geval) van het ene etablissement naar het andere bolt. We wandelen dan ook niet graag en het tijdperk van de hooverboards hebben we wegens onhandig even laten links liggen…soit, technologie dat ons leven een stuk makkelijker maakt dus. En wat zou het nog makkelijker maken? Juist, een koffer dat je niet hoeft voort te zeulen, geen kramp in je arm doet krijgen en niet om de vijf stappen omvalt of achter het been van een gehaaste medereiziger blijft hangen.

Ingenieurs van het Chinese bagagemerk 90 Fun gingen een samenwerking aan met Segway met als resultaat de Puppy 1, een zelfrijdende koffer die je, net als een schoothondje, overal achterna volgt.

Dit schoothondje uit carbon, of ook gekend als koolstofvezel heeft een pakruimte van 50cm, werkt op elektriciteit en dankt zijn skills aan de geavanceerde balanceringstechnologie van Segway. “Puppy 1can either follow you anywhere or be summoned by easily setting up the auto-following mode through remote control”. “Thanks to its custom auto-following chip and precise positioning system.”, aldus de Chinese rekels van 90 Fun.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Hét kerstcadeau onder 30€: Mini Arcade Machine

Wij zijn volop onze kerstlijstjes aan het maken op onze redactie. Traditioneel gaat er ...

Helemaal weg van Antonio!

‘Zonder groots te denken komen je nergens’, een stelling die we bij Whatmatters met ...

Je tanden poetsen in 10 seconden!

Wie wordt er dolgelukkig van tanden poetsen? Geen mens, toch? Alleen, het is natuurlijk ...

Hosting door Fraai