Puppy 1: de zelfrijdende reiskoffer van Segway

Wie kent ze niet, de Segways? Het hoogtechnologisch snufje dat je kan huren op elke zeedijk overal ter wereld en je al rollend (in ons geval) van het ene etablissement naar het andere bolt. We wandelen dan ook niet graag en het tijdperk van de hooverboards hebben we wegens onhandig even laten links liggen…soit, technologie dat ons leven een stuk makkelijker maakt dus. En wat zou het nog makkelijker maken? Juist, een koffer dat je niet hoeft voort te zeulen, geen kramp in je arm doet krijgen en niet om de vijf stappen omvalt of achter het been van een gehaaste medereiziger blijft hangen.

Ingenieurs van het Chinese bagagemerk 90 Fun gingen een samenwerking aan met Segway met als resultaat de Puppy 1, een zelfrijdende koffer die je, net als een schoothondje, overal achterna volgt.

Dit schoothondje uit carbon, of ook gekend als koolstofvezel heeft een pakruimte van 50cm, werkt op elektriciteit en dankt zijn skills aan de geavanceerde balanceringstechnologie van Segway. “Puppy 1can either follow you anywhere or be summoned by easily setting up the auto-following mode through remote control”. “Thanks to its custom auto-following chip and precise positioning system.”, aldus de Chinese rekels van 90 Fun.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Begin met de après-ski op de piste!

Een metertje bier kent iedereen, maar vind je het ook tijd om tijdens de ...

The Royal Snail Hotel of all places…

De Walen, het klinkt als een exotische soort en dat is het ook, meer ...

Hosting door Fraai