Dochter Sylvester Stallone is een lekker patserke

Ze kunnen er duidelijk geen genoeg van krijgen bij Love Magazine! Daar advent al lang gepasseerd is, de kalkoen ondertussen al goed verteerd is en we zelfs 2018 al hebben ingezet, blijven ze daar maar lekker doorgaan. Vandaag met de knappe dochter van Sylverster Stallone, Sistine.

Sistine, 19 lentes op de teller is momenteel druk bezig om het te maken als model. Zo stond ze al op gerespecteerde covers zoals bijvoorbeeld Harper’s Bazaar. Wij gaan ervan uit dat hier het principe ‘Kijken mag, aankomen niet’ geldt. Of zou je graag hebben dat John Rambo of Rocky Balboa je op de hielen zit?

Foto: YouTube

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Casting Call Miss Ocean Couture by Whatmatters: Katrien Van Roey

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...

Dutch Expressions by Doutzen

Nederlanders en Engels…het blijft soms gewoonweg een komische film. Gelukkig zijn er bij onze ...

Luna Stevens, meer dan een WAG!

Wie WAG zegt denkt meestal aan mooie dames die niets liever doen dan reizen, ...

Hosting door Fraai