Dochter Sylvester Stallone is een lekker patserke

Ze kunnen er duidelijk geen genoeg van krijgen bij Love Magazine! Daar advent al lang gepasseerd is, de kalkoen ondertussen al goed verteerd is en we zelfs 2018 al hebben ingezet, blijven ze daar maar lekker doorgaan. Vandaag met de knappe dochter van Sylverster Stallone, Sistine.

Sistine, 19 lentes op de teller is momenteel druk bezig om het te maken als model. Zo stond ze al op gerespecteerde covers zoals bijvoorbeeld Harper’s Bazaar. Wij gaan ervan uit dat hier het principe ‘Kijken mag, aankomen niet’ geldt. Of zou je graag hebben dat John Rambo of Rocky Balboa je op de hielen zit?

Foto: YouTube

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Weekendmadeliefjes 25

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Wij begaan een duivelse moord voor engeltje Josephine Skriver

En alleen al om gearresteerd te worden door deze knappe Victoria’s Secret Angel. De ...

Weekendmadeliefjes 1

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...