Word voor één dag/nacht zelf de Knight Rider

Voor de jongere lezers ons die de heerlijke jaren ’80 niet (bewust) hebben meegemaakt stellen we even ‘Knight Rider’ voor. Knight Rider is een Amerikaanse televisieserie uit de jaren 80 met onder andere David Hasselhoff, ook gekend uit de jaren ’90 reeks Baywatch, in de hoofdrol. Naast de serie verschenen er ook televisiefilms. Onder andere: “Knight Rider 2000” en “Knight Rider 2010”. De serie liep van 1982 tot 1986 en draaide om Michael Knight die als een soort moderne ridder samen met zijn technisch zeer geavanceerde ‘denkende’ auto KITT met artificiële intelligentie werkt voor de organisatie FLAG (Foundation for Law And Government).

Vanwaar de titel ‘Word voor één dag/nacht zelf de knight Rider’? Wel, trek die coole lederen jekker aan, ontknoop die twee bovenste knopjes van jouw hemdje en begin als een echte ‘Michael Knight’ te babbelen tegen een auto die nog meer gesofisticeerd is dan de nieuwste Tesla. Meer nog, kruip ook gewoon achter het stuur van de Knight Industries Two Thousand aka KITT aka Pontiac Firebird.

Autoverhuurder Turo uit Los Angeles heeft dan ook de exacte kopie in zijn bezit en verhuurt deze aan een 180 dollar per dag. De auto, een Pontiac Firebird Trans Am uit 1989, is compleet uitgerust met alle snufjes die ook zijn echte broertje uit de serie had,inclusief de karakteristieke rode voorverlichting, ‘hightech’ dashboard en sprekende voicebox met de stem van acteur William Daniels met zijn karakteristiek droge uitspraken. Zie je ons al rijden in Beverly Hills tussen alle celebs? Wij wel!

/p>

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

“The Gringo” met Charlize Theron is een film die je moet gezien hebben!

Zin in een avondje onvervalst filmplezier? Wel, dan hebben wij alvast een zeer goede ...

Forza Juve! De Oude Dame krijgt een serie op Netflix

Nog een reden nodig om je Netflix abonnement te vernieuwen? Wél, La Vecchia Signora, ...

Helaas…geen ‘Game of Thrones’ in 2018

Het gerucht hing al wat langer in de lucht maar het werd nu pas ...

Hosting door Fraai