Daarom moet jij naar Kopenhagen!

De laatste weken hebben we zowat overal gezeten…Londen, Parijs, Rotterdam,…maar noordelijker dan de Nederlandse havenstad zijn we nog niet gegaan. Misschien wordt het dan wel eens tijd om ons echt naar het noorden te begeven en een Scandinavische hoofdstad aan te doen.

En welk land komen we eerst tegen? juist, Denemarken. Vandaar wordt ons volgend uitje misschien wel Kopenhagen. Een stad vol kunst, cultuur en modebewust. Kopenhagen Matters…kijk maar eens naar volgende timelapse…je zal snel overtuigd zijn.

The Copenhagen Core from Jonas Høholt on Vimeo.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De 6 Whatmatters toilettassen!

Soms, héél soms kan je wel eens een voorbeeld nemen aan de gemiddelde voetballer. ...

Bootje varen op een hoger niveau

Als je wat roebels over hebt en deze vlotjes over de balk wil smijten, ...

5 steden voor de ware shopper

Shoppen en een citytrip combineren? Daar weten we bij Whatmatters alles van! Meestal laten ...