Brunette Josephine Broome maakt onze dag weer goed

Deze week staat in het teken van emoties. Dat komt doordat het op maandag volle maan is in de sensitieve Kreeft. Laat je vooral niet meeslepen in de andermans drama’s en issues, daar ben jij veel te kalm en steady voor. Bovendien staat Mars nog steeds in de relatiezone van je horoscoop, wat het contact met geliefden nogal licht ontvlambaar maakt. Het einde van de week wordt gelukkig fijn…de reiszone van je horoscoop staat in de schijnwerpers. Tijd om tickets te boeken, Stier!


Voilà, de weekhoroscoop van de knappe brunette, geboren op 20 mei, Josephine Broome is gekend. Ze mag dus tickets boeken naar één of ander zonnig oord om op ons nog meer heerlijke plaatjes via Instagram los te laten.

Deze Health en Fitness lover en Sweat Like Me-model werd ontdekt bij Hollister, het niche-merk van Abercrombie & Fitch en gekend voor hun, tja natuurlijke?, selectie als het gaat om modellen, verkoopsters, etc. En de de ‘selectieheren’ mooi werk geleverd hebben, zien we hier!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Casey James is een welgekomen opwarmertje

Terwijl de kerstkalkoen stilaan verteerd is, onze lever tussen Kerst en Nieuwjaar even een ...

Het heetste festival ter wereld is afgetrapt: Coachella

Helaas…onze persaccreditatie was ook dit jaar net te laat binnen. Ondertussen zijn wij dan ...

Pamela Anderson gaat nog eens naakt!

Noem hét sekssymbool van de jaren ’90 en er rolt maar één naam over ...

Hosting door Fraai