Bella Hadid schittert in shoot voor modemerk Giuseppe Zanotti

Een ding moet je Giuseppe Zanotti alvast aangeven, hij weet de modellen voor zijn campagnes wel te kiezen. Nadat eerder J.Lo al een schoenencollectie bij de Italiaan kreeg is het nu de beurt aan Victoria’s Secret Angel Bella Hadid om de collectie aan de wereld te presenteren.

Bella, onlangs nog in een kleine wereldoorlog met China omdat het model er tijdens de VS Fashion Show twee engeltjes van tepels liet slippen, weet als geen ander hoe je een merk op de kaart moet zetten. Samen met topfotografen Mert & Marcus, onder andere gekend voor hun artistieke bijdrage qua foto’s aan Vogue maakten ze deze heerlijke foto’s.

Zelfs groene schoenen lijken nu mooi te staan. Maar wij gaan natuurlijk niet voor een vrouwenschoen vandaag. Wist je dat Giuseppe Zanotti ook een fijne mannencollectie heeft? Check alvast zijn site HIER. Mannenmode en mooie dames…Whatmatters, That Matters!

Credits: Mert & Marcus/Giuseppe Zanotti

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Radja Nainggolan doet het met Fratelli Rossetti

Naast het veld dan wel te verstaan… Als er één voetbalploeg is die mode ...

Colourful Rebel, gewoon omdat wij 'Rebelse Boefjes' zijn!

We hebben het ooit al eens geschreven. Van de mannen achter Colourful Rebel kunnen ...

Weekendmadeliefjes 11

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Hosting door Fraai