Bella Hadid schittert in shoot voor modemerk Giuseppe Zanotti

Een ding moet je Giuseppe Zanotti alvast aangeven, hij weet de modellen voor zijn campagnes wel te kiezen. Nadat eerder J.Lo al een schoenencollectie bij de Italiaan kreeg is het nu de beurt aan Victoria’s Secret Angel Bella Hadid om de collectie aan de wereld te presenteren.

Bella, onlangs nog in een kleine wereldoorlog met China omdat het model er tijdens de VS Fashion Show twee engeltjes van tepels liet slippen, weet als geen ander hoe je een merk op de kaart moet zetten. Samen met topfotografen Mert & Marcus, onder andere gekend voor hun artistieke bijdrage qua foto’s aan Vogue maakten ze deze heerlijke foto’s.

Zelfs groene schoenen lijken nu mooi te staan. Maar wij gaan natuurlijk niet voor een vrouwenschoen vandaag. Wist je dat Giuseppe Zanotti ook een fijne mannencollectie heeft? Check alvast zijn site HIER. Mannenmode en mooie dames…Whatmatters, That Matters!

Credits: Mert & Marcus/Giuseppe Zanotti

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit zijn de vier Ring Girls tijdens titanengevecht Conor McGregor vs Floyd Mayweather

Het titanengevecht tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather…heel de wereld lijkt er wakker van te ...

Vallen en weer opstaan met Kim Dumazy!

Karakter dat heb je of dat heb je niet zeggen ze. Daar moet je ...

Sarah van der Meiren, voor ons alvast het nieuwste Top Model Europe!

“Het leven is geen ponykamp”…Sinds De Mol vliegt deze quote van de immer sympathieke ...