Nooit meer aankomen met lauwe drank: Blitzen

Onderweg naar een feestje nog stoppen voor een fles en maar al te goed weten dat je die nooit op tijd gekoeld krijgt? Daar pas je binnenkort een mouw aan. Met deze Blitzen koel jij je drank immers simpelweg tijdens het rijden en dat mag bovenop het dak zijn…

Nooit meer met lauwe drank aankomen

Koop je drank naar keuze, plaats dit in de magnetische houder bovenop je dak en vertrekken maar. Misschien alleen een beetje uitkijken voor dieven aan het licht. De koeltijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, je snelheid en nog wel wat andere factoren. In elk geval: in de zomer ga je net iets minder succes hebben met het ding.

De Blitzen is een uitvinding van designstudio Deeplocal en is momenteel nog niet in productie. Maar je kan via de site al een mailtje sturen om op de hoogte te blijven van de verdere ontwikkelingen. Veel meer dan wat magneten en aluminium komt er niet bij kijken, maar je hebt gegarandeerd bekijks. De prijs? Geen idee, maar dit mag best wat kosten!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Veilig aan de slag met SEXTING

Sexting niets mee te maken? Wij zijn afgehaakt toen Tinder nog in zijn kinderschoenen ...

Wassen met de Barfly van Scotch & Soda!

Winkelparfums, of ze nu aanzetten tot kopen of niet, daar liggen we niet wakker ...

Betaalbare klasse van Vincero Collective

Omdat we ook in 2017 altijd perfect willen weten hoe laat het is en ...

Hosting door Fraai