Netflix komt deze week met fantastische reeks ‘The End of the F**king World’

Ook in 2018 blijft Netflix doen waar het goed in is. Fantastische series op onze buis knallen. Zo ook aanstaande vrijdag (5/1), dan laat de streaminggigant alvast ‘The End of the F**king World’ op onze netvliezen los. Een donkere comedy die met niets is te vergelijken en alles in zich heeft om je volgende binge-slachtoffer te worden.

De serie vertelt het verhaal van een 17-jarige nogal vreemde rekel, James. Sociaal incapabeler  dan Michiel en naar eigen zeggen is hij zelfs een psychopaat. Hij wil weten hoe het voelt om een moord te plegen en hij kiest Alyssa, niet op haar mondje gevallen, als zijn ultieme doelwit…tot de jongeman gevoelens krijgt voor diezelfde brunette uit zijn klas.

Fan van zwarte humor en grofgebekt taalgebruik? Dan is ‘The End of the F**king World’ zeker iets voor jou! Nog niet overtuigd? Check dan de eerste trailer hieronder!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

10 redenen waarom je een fitgirl in je bed wil!

Ondergetekende is gezegend om elke morgen naast een fitgirl wakker te mogen worden. Uiteraard ...

Netflixtip van de maand: Altered Carbon

Lads, vergeet The Crown, laat The Sinner voor wat het is en heb je ...

Hosting door Fraai