Dit is de reden waarom je vandaag nog naar Firenze wil

We zijn nog maar net terug uit Parijs en steden als Rotterdam en Londen wachten ons nog komende maand op maar als we heel eerlijk zijn, willen we sito presto vertrekken naar Firenze, of ook wel Florence genoemd.

Deze romantische stad ademt cultuur en kunst uit en heeft heel wat moois in petto. Dit alles wordt samengevat in deze heerlijke timelapse. Met deze versnelde beelden wordt weer eens benadrukt dat deze stad dringend op onze bucket list staat…en niet met de mannen van de redactie, laat dat duidelijk zijn. Hier gelden andere wetten en nemen we mevrouw Whatmatters mee! Kijk maar mee…


Credits: Wikipedia

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Maak deze fouten NIET bij het dragen van een maatpak!

De afgelopen tijd hebben we heel wat tailors in de spotlights geplaatst, dus als ...

3 wellness retreats waarvan je herboren terugkomt

Iedereen moet er wel eens tussenuit om aan de mallemolen te ontsnappen. Uiteraard zijn ...

5 van de minst bezochte landen ter wereld

Barcelona, Parijs, Lissabon,Venetië het is er over de koppen lopen, iedereen wil er zijn. ...