Dit is de reden waarom je vandaag nog naar Firenze wil

We zijn nog maar net terug uit Parijs en steden als Rotterdam en Londen wachten ons nog komende maand op maar als we heel eerlijk zijn, willen we sito presto vertrekken naar Firenze, of ook wel Florence genoemd.

Deze romantische stad ademt cultuur en kunst uit en heeft heel wat moois in petto. Dit alles wordt samengevat in deze heerlijke timelapse. Met deze versnelde beelden wordt weer eens benadrukt dat deze stad dringend op onze bucket list staat…en niet met de mannen van de redactie, laat dat duidelijk zijn. Hier gelden andere wetten en nemen we mevrouw Whatmatters mee! Kijk maar mee…


Credits: Wikipedia

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Een (vrijgezellen)tripje naar de Baltische staten

Soms worden we bij Whatmatters ook gewoon gedwongen om wat te schrijven. Uiteraard moet ...

Waaghals Mister C. op jacht naar spookboten!

Laat me misschien eerst en vooral starten met een bericht, gericht aan alle mensen ...

Weg in november? De tips van Lonely Planet

Waarom het warm water uitvinden, als de wereldwijde referentie in reisgidsen ‘Lonely Planet’ het ...

Hosting door Fraai