Deze unieke BMW met zijspan is af!

Een zijspan…veel zie je ze niet rijden en eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat we dit niet echt aantrekkelijk vinden. Als stoere mannen hebben we dan ook liever dat ons lief zich stevig aan onze heupen vastpakt, dan dat ze zit te chillen in een afstands bakje naast een brullende motor.

Tot nu. Motorbouwer Oscar Tasso laat hier zien dat een zijspan wel bijzonder stijlvol kan zijn. Deze Italiaan heeft een uit hout en aluminium bestaande zijspan gecreëerd in zijn custom-shop en het is een pareltje geworden.

Eerst en vooral nam hij een BMW R100GS uit 1992 (vintage dus) onder handen om dan met een luxe kastanje kleurige lederen interieur de zijspan tot een stijlvol en uniek kunstwerkje te maken. Wie rijdt mee?

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De krachtigste SUV ter wereld: JEEP Trackhawk!

Een Jeep met 700 pk, daar kan je met de kinderen al eens mee ...

De snelste sedan op aarde: Aston Martin Rapide AMR

Van Mercedes is al langer geweten dat zijn hun racemonstertjes het label AMG geven, ...

Volvo innoveert en gaat volledig elektrisch!

Als Volvo-rijder – een bolide waar ik best tevreden van ben – volg ik ...

Hosting door Fraai