Deze unieke BMW met zijspan is af!

Een zijspan…veel zie je ze niet rijden en eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat we dit niet echt aantrekkelijk vinden. Als stoere mannen hebben we dan ook liever dat ons lief zich stevig aan onze heupen vastpakt, dan dat ze zit te chillen in een afstands bakje naast een brullende motor.

Tot nu. Motorbouwer Oscar Tasso laat hier zien dat een zijspan wel bijzonder stijlvol kan zijn. Deze Italiaan heeft een uit hout en aluminium bestaande zijspan gecreëerd in zijn custom-shop en het is een pareltje geworden.

Eerst en vooral nam hij een BMW R100GS uit 1992 (vintage dus) onder handen om dan met een luxe kastanje kleurige lederen interieur de zijspan tot een stijlvol en uniek kunstwerkje te maken. Wie rijdt mee?

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

VERKOCHT: Rolls Royce Phantom Drophead Coupé

Een dikke 500 000 Euromuntstukjes  telde een sterveling neer voor dit stuk pure luxe ...

Fisker EMotion, de auto waarvoor Tesla nu al bibbert!

Een dik half jaar geleden brachten we al een keer de plannen van Henrik ...

Veilig en met stijl de Vespa op!

We hebben al eens eerder over motorhelmen geschreven, maar van de week zijn we ...