Marisa Papen proeft het geluk in Las Vegas (NSFW)

En of het gezellig werd toen we onze mailbox op de eerste dag van het jaar openden. Niemand minder dan Marisa Papen stuurde ons de beste wensen voor Nieuwjaar en dit vanuit een broeierig heet Las Vegas. Voor alle foto’s en het volledige verhaal, verwijzen we graag naar haar site maar de eerste foto’s konden we jullie uiteraard niet onthouden.

Vergeet ook geen kijkje te nemen naar de kalender die ze voor dit jaar ten voordele van #planetplastic te koop aanbiedt. 12 maanden lang plezier van een mooie meid zonder gêne. Wij zijn alvast fan, en ja, dat waren we al voor we ze op onze eigen radioshow op Radio Stad (107.8FM) te gast hadden!

Credits: Marisa Papen by Max Thompson

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Miss Ocean Couture by Whatmatters op BÂO Beach! Dé foto's!

Afgelopen zaterdag werd de eerste Miss Ocean Couture by Whatmatters verkozen. Laura Granja Oliveira ...

Girl Next Door: Jannis Van Lil

Het was alweer een tijdje geleden dat we met onze redactie nog eens op ...